fredag 18 maj 2012

Fina Flickorna

Har äntligen kommit hem. Härliga att ha dom tre musketörerna hemma igen, ja det var det min tre tjejer blev kallade på Björkhaga, hahahahaha, Underbart! Vi bestämde med Carina att komma tillbaka den 1 Juni med alla 3 tjejer. En tråkig nyhet är dock att dom två sto som är seminerade med Cardento som fram till idag är kollade, inte visade något possessivt resultat , ingen av dessa två konstaterades dräktiga, den ena hade blivit inseminerad med fryst och den andra med färsk.... Inget roligt att höra då jag verkligen vill sätt Cardento på Olympic också men vänder inte dräktighets trenden inom snarast blir det nog inte fler skick till Sverige. På Måndag väntas dock 4 st sto till deras 16 dygns kontroll så jag håller verkligen tummarna på att dessa fyra konstateras dräktiga både för deras skull och för min egen så det blir större chans att vi får loss fler strån från Mr Cardento  =-).
Nu håller vi tummar,hovar och tassar för att ZaZa tar sig på Cardento så vi åtminstone får en Cardento avkomma våren 2013... Spänningen är total på Champagengården, som ni säkert förstår!

Nu börjar vi vårt stor vårprojekt nämligen att måla hela gården hus, garage,stall och alla murar =-).
Som det ser ut nu ska det vara mycket fint väder med 27 grader Måndag-Tisdag så det är bara till att passa på, missade ju målningen ifjol pga av att hela sommaren mer eller mindre regnade bort. Nu finns det inga undanflykter så det är bara att ta "tjuren vid hornen" och börja arbeta!

Ikväll blir det Grillmys med min fina killar.
Ska bjuda på havskräftor till förrätt och efter det blir det Entrecote och bakad potatis med en god sallad.
Som avslutning ska vi käka upp äpplepajen från igår, mums ;-D

Ha en härlig Lördag!

Cardento


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar