tisdag 26 februari 2013

Löshoppning

 Igår tittade vi på treåringarnas gångartsprov och efter det åkte vi till M&M och löshoppade lite hästar. Alla hästarna var jätte duktiga men Chilli var bäst... Såklart ;-) Vi lovade Håkan Spetz att vi skulle löshoppa Chilli en gång innan kom för att ge vår fina behandling nr 2 för att se om han hoppade bättre genom sig än sist när han hade ont i ryggen, vilket han faktiskt gjorde... Big Time! Lycklig Matte, det var som gamla goda tiden och vi såg en mycket stor förändring.

På Torsdag kommer Håkan ut för att ge Chilli behandling igen. Ska bli spännande att höra vad han säger om vår fina kille då.

Idag påbörjas fas II i bruksprovet och det kommer vara ridprov med testryttare. Ikväll är det tid för årets pubkväll i restaurangen -Ska bli himla trevligt!

Ni får ha en bra dag & Ta hand om Er
En liten film från gårdagens löshoppning på Chilli....2 kommentarer:

  1. Hoppas behandlingen gick bra! Å att det kändes skillnad även före! Känns att Sverige är avlångt! Inte precis så att man tar en tur till å tittar på bruksprovet! Många fina killar ser det ut vara.

    SvaraRadera
  2. Ja den gick strålande ;-) .
    Nu kommer min stjärna snart hem för lite vila sen blir det tre årstest för honom... Sedan en lång vila fram till slutet på Augusti. Där efter ska han matchas till Bruksprovet 2014 =-)...
    Längtar redan ;-)

    SvaraRadera