onsdag 11 april 2012



Påsken har varit hektisk och långhelgen innebar inte direkt någon vila för oss.
Vi var i princip bort varje dag och den enda dagen vi inte hade något bokat var i Söndags.Då var hela familjen helt slut.
Hade banne mig behövt semester efter en helg som denna.

Mio som skulle tillbaka till verkligheten igår ringde mig mycket glatt när jag satt på jobb och berättade att pappa hade minsann blivit av med sin bilnyckel och dom kunde inte hitta den någonstans och nu kunde han inte åka skruttibangbang till dagis – Mio får vara hemma med pappa istället utbrast han glatt… Så fick det bli för nyckeln gick inte att finna någonstans.

Vår kära hovslagare kom till oss och kollade igenom alla hästarnas fötter.
Bazze & Buz fick nya dojjor och dom andra hade så fina fötter så den ända som fick en fot verkad var Olympic. Åringarna fick lite träning och var tvungna att lyfta alla benen, husse höll och Anders lyfte och det gick alldeles kalas bra. Hot Chick som var fullständigt tokig sist
Skötte sig galant. Har dock kommit på varför hon betedde sig som en galning, hon är kittlig och tar du inte ett ordentligt tag om hennes ben så slår hon. Detta hade jag informerat Anders om. Henrik och Anders fick en guldstjärna som själva fixade alla hästarna då jag var på jobb och inte kunde komma ifrån =-)

Idag blir det äntligen Zumba igen efter en veckas uppehåll, så skönt!

Hästarnas planeringen för denna veckan:
Bazze:
Idag ska han stå
Torsdag. Ridas igenom
Fredag. Ridas , bomövningar
Lördag. Ridas ut, kanske åka till skogen
Söndag. Löshoppas
Chilli:
Idag. Daglig hantering
Torsdag.Daglig handtering
Fredag. Lek i paddocken
Lördag. Daglig handtering
Söndag Löshoppas
Fölisarna:
Daglig hantering.
Söndag Löshoppas
Stona:
Ut på promenader
Borsta, rycka, slita av deras fällpäls ;-)
Hinner vi så skall stona få hoppa lite på Söndag
Buz:
Tar ju tjejerna hand om så deras planering för honom har jag ingen aning om då Josse vart bort och inte kommer hem fören idag.
Eventuellt vill Mio rida på Trolle annars har Tjejerna honom också så något ska han få göra!

Snart åker Tjejerna till sina hingststationer och när dom kommer hem, dräktiga, ska alla hästarna släppas på bete. Gräset växer som bara den efter att vi körde ut gödning så nu ska vi bara ut och plocka stenar som av någon anledning ploppat upp i vissa delar av hagarna.

Nu blir det dock en massa jobb så ha en bra dag alla Ni där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar