måndag 16 september 2013

Vår Helg

Fredagen bestod mest av hästar, precis som det ska göra ;-P . På kvällen käkade vi gott och efter det blev vi spontan bjudna till bästa vänner på Bubbel och mys vilket vi såklart inte kunde tacka nej till ;-P .  Tusen Tack!
Coolaste katten frodo
Lördagen fixade vi stall och hästar på förmiddagen och lämnade sedan Mio till Farmor och Farfar. Därefter var det hopp i duschen för att sedan åka till M&M med värsta picknick korgen för att sedan inta läktaren och njuta av Elitföl aktionen. Några flaskor bubbel och en massa gott tilltugg senare så gick vi ner till stallarna för att gratulera säljarna till försäljning av deras föl samt även till köparna som jag tror var dom stora vinnarna i denna aktion. Det blev några glas bubbel nere vid stallarna också vilket vi tackar så mycket för =-) Stort Grattis till Er alla, Ni vet vem ni är ;-)
På kvällen åkte Henrik och jag in till Gräddhyllan och njöt av god mat och dryck, en bra avslutning på en bra dag =-)
Igår fixade vi en del med hästarna på förmiddagen bla. körde in en ny hösilage bal till sto och föl samt en ny bal till stallhästarna. Vi stödfodrar ju även dom 3 betes hästarna så dom fick också en massa hö. Stallet fixades, mat och vatten fylldes på och vi lunchade alla hästarna för att sedan hålla Söndag med film, chips,dipp och levande ljus och en brasa. En riktigt skön och mysig Söndag, precis som det ska vara =-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar