tisdag 3 juli 2012

Tillbaka syn =-)


Nu var det alldeles för längesedan jag skrev. Förlåt men helgen har gått i ett rasande tempo med 2 kalas och härligt besök från Götet =-)


I Lördags var det dax för barnkalas, Mios första barnkalas där alla hans kompisar från dagis kom. Mio bjöd på hamburgar buffe och där efter på glass buffe men maränger, jordgubbar, kola och chokladsås och kex och strössel. Det bjöds också på en massa lek i trädgården där kalaset hölls pga av det fina vädret. Som avslutning kom Madde med Trolla så fick alla som ville rida en runda. Mycket uppskattat =-). Innan alla barnen åkte hem fick dom godis och ballong.

När alla åkt hoppade Mio i bubbeltunnan och badade i nästan en timme. Mycket skönt tyckte han!
Henrik och Helen och jag passade på att käka lite tacos till lunch och tog varsitt glas svalkande rosévin. Helen gjorde en behandling på mig, så skönt, Tusen Tack =-) När behandlingen var över så började jag förbereda middagen för kvällen som bestod av torskpaket, nypotatis och saffrans sås.

Vi satt ute hela kvällen och njöt av vädret och härlig sällskap och en massa vin. som avslutning tog vi en Irish Coffie och mörk choklad.

På Söndagen var det dax för vuxenkalas. Tur med vädret hade vi denna dagen också. Mio bjöd nu på grillbuffe med hemmagjorda hamburgare och Lars egengjorda korvar och allt därtill. Blev även denna dagen en Glassbuffe med en massa goda tillbehör. Mio fick massor med roliga presenter på båda kalasen som han blev jätte glad för.


Rasmus & Hedvig stannade kvar när alla andra åkte hem. Vi badade i bubbeltunnan och drack gott bubbel och efter det tittade vi på fotboll. Hade en riktigt mysig dag och kväll.

Tusen Tack Alla Som Var Med Och Det Bästa Av Mios KalasHelg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar