fredag 13 juli 2012

Tack Alla Söta Ni...

2 av mina Hjärtan ...Världens Gosigaste Åringar


... Som gett mig så mycket respons och uppmuntran och support genom Sms, Mail och FB och även här... Inte kan jag väl svika er alla som älskar att följa oss på vår resa .Visst jag saknar fortfarande inspirationen till en viss del men den är långt ifrån helt borta efter alla era fina kommentarer och er tro på oss och det vi sysslar med =-).

FalsterboCharm... Köer från Helv....

I Onsdags var Henrik & Jag i Falsterbo. Traditionsenliga som vi är missar vi aldrig en Onsdag under årets Falsterbo vecka. Det är Huntingen som lockar ;-). Tyvärr var vi på fel ställe utan högtalare så vi fick inte den stämning som vi brukar ha men lika glad är jag för det som fick njuta av Rosévin i solen ;-). Vi hade så fantastiskt tur med vädret vilket var underbart! Dock tyckte jag inte att det fanns så mycket "skatter" i försäljningstälten utan priserna låg ungefär som det brukar göra i butik vilket var väldigt tråkigt! Och andra sidan var detta första året som jag inte "behövde" någonting till mig eller mina hästar... Förutom en lastbil då och det är inte direkt något jag kände att jag ville lägga min tid på i Falsterbo så den shoppingen får vi ta senare =-)

Falsterbo när den är som bäst. Hästar, god mat & dryck och härligt väder...I går kväll var hela familjen på middag hos min goa vän Niklas Denker, strumpnisse även kallat då han har en strumpfabrik. Vi hade en mysig kväll med våra härliga vänner  och god mat & dryck. Tusen Tack Vännen =-).

Min Älskade Zambo

Måste dessutom Tacka mina underbara föräldrar som vi fick denna snygga micro av... Tusen Tack!

Snyggt =-)

I morse for vi upp för att åka iväg med ZaZa på hennes dräktighetkontroll. Mio var så himla trött så jag fick väcka honom och det hör inte till vanligheten. Det var så han utbrast när jag bar ner honom -Mamma, Idag är jag Verkligen Trött. Jo tack det förstår jag ;-) Älskade Mio. Han är så duktig och tålmodig , inte något gnäll överhuvudtaget. Vi fixade "picknick" som han fick äta i bilen till Björkhaga. Josse och Madde följde med oss och Josse var med för att avlasta oss med att ta hand om Mio, Tusen Tack =-). Vilket gick strålande då Mio älskar Josse & Madde. Madde fick hjälpa oss med ZaZa, Tusen Tack =-).


Dessvärre gick det inte vägen denna gången heller... Börjar bli lite less på det här nu. Hur många chanser ska man ta? Hur länge ska vi hålla på???? ZaZa hade nu 2 stora ägg på gång så hon kommer bli seminerad på Söndag/Måndag än en gång... Ännu 2 st har konstaterats dräktiga med Cardento denna veckan så visst finns det hopp... Han ligger nu på 55 % dräktighet... Men känslan är att det blir vi som står tomma när säsongen är över, usch blir så ledsen bara jag tänker på det men det är bara att bita i det sura äpplet i så fall och hoppas på bättre tur nästa år. Är i valet och kvalet om jag skall byta hingst om det inte går vägen denna fjärde gång men jag vet inte... Den som lever får se ;-D

Busfröken

Nu ska vi hålla helg. Det ska grillas och mysas med familjen och imorgon ska jag och Bazze sätta igång med vårt igen. Ska bli skönt och komma igång med ridningen igen!


                         Ta hand om Er alla underbara läsare/vänner!

Chilli

2 kommentarer:

 1. Trist när det inte tar sig. Jag hade bytt hingst, tråkigt men kanske nödvändigt:( Cookie skall semineras för första gången i år med Camaro M, troligen på torsdag om det går som det skall. Hon har haft konstiga brunster. Enl min vet så är det inget lätt år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi funderar på det också...
   Ja detta årets brunster är helt uppåt väggarna för många sto. Dock har ZaZa brunstat enligt konstens alla regler så det skulle vara fasen om hon inte tar sig denna gången! Lycka till på Torsdag =-)

   Radera