torsdag 5 juli 2012

Det var längesedan...

Vrålåk utan dess like ,-)

Pappa, Mio är stor, kan sitta själv och titta... OK!

Mio njuter av utsikten... Vackra Bilar =-)

denna byggs i Niklas lokal =-)

Mios favorit vrål

Igår åkte vi till "strippen" nu kallat Malmö Raceway. Har inte varit där på en faslig massa år. Vi åkte dit med Niklas, Anton, Alexander och Mattias. Mio var såklart också med och han älskade det. Vi tittade på några Race och sedan käkade alla utom jag och Henrik och efter det gick vi och tittade på en massa coola ombyggda bilar den ena snyggare än den andra.


                           Såg också en R8 Audi... Så himla cool.. Vill Ha!

"Mammas" Favorit =-)

Många Hästar här under!

Vi hade en mysig och trevlig kväll som vi säkerligen kommer göra om snart då Mio älskade det och ville åka dit igen med Mamma, Pappa, Niklas och Anton ;-D....

Trodde vi skulle få bjuda på Gevalia när hästarna var på väg att få oväntat besök!

När vi kom hem och såg det ut som en stor Ballong skulle landa i hästarnas hage, vilket dom såklart inte gjorde... Resultatet blev dock att vi fick "jaga" den ett tag då Mio blev helt fascinerad...

Härliga Töser!

När Mio kommit i säng blev det hästmys resten av kvällen. Var ute till det blev mörkt. ZaZa fick sin "behandling" och bjöd upp till den själv flera gånger och alla hästarna blev borstade och pussade och kliade. Åringarna ville absolut inte att vi skulle gå ifrån dem och hade dom fått bestämma hade dom gärna krypit upp i våra knä och sovit där hela natten medan vi kliade dem överallt ;-). Alla hästarna är sjukt tillgivna och mysiga och alla vill ha sin del av kakan men när till och med Hingsten Chilli beter sig som en hundvalp så kan det bara betyda att dom alla trivs, har det bra och blir så bortskämda dom bara kan bli. Älskade Hästatrollen mina hjärta =-)

Fina Chilli

Buzzzzzz

Finingen

Tränar på sina gång i alla gångarter

Nu blir det massor med jobb. Mitt projekt att starta upp filial i Stockholm är nu klubbat och avtal skall skrivas med Trans Fargo. Har massor att fixa innan start som är planerad den 1/10-2012 =-)
Så spännande och fantastiskt roligt. Efter Stockholm siktar vi vidare på andra filialer i Sverige.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar