måndag 16 juli 2012

Höstväder?!

Bästisarna

Igår Söndag spenderades förmiddagen i stallet. Jag red Bazze och det gick super bra, min älskade stora häst =-). Idag skall han tömköras och imorgon skall vi ta en lång promenad där vi båda skall traska av oss "fettet" och öka konditionen ;-)... På Onsdag skall stallets kung få vila det kan han behöva efter 4 dagars försiktig uppstartande. Torsdag skall jag rida igen och på Fredag kommer Katta min gamla medryttare till Bazze för att ta sig en ridtur på honom och mysa med dom andra hästarna =-). Katta har varit skadad ett tag och inte kunnat rida på väldigt länge och vill nu testa på det igen så planen är att hon skall komma och hjälpa mig med Bazze 1 gång i veckan. Ska bli roligt att ha henne tillbaka i stallet =-).

Mysfröken

Igår var vi hos Mios dagis kompis Astrid och hennes härliga föräldrar Marcus och Johanna. Meningen var att vi skulle ta en fika så barnen kunde leka en stund. Vi blev bjudna på amerikanska pannkakor och kaffe och sen  flöt tiden iväg och det slutade med vin och pizza och en massa härliga skratt. Tusen TACK för en härlig eftermiddag och kväll!!! Hoppas vi ses snart igen. det är härligt med nya vänner som man "bara" klickar med och framför allt är det fantastiskt roligt att klicka med någon som har barn i Mios ålder... Mio var mycket trött och belåten när vi åkte hemåt vi 22 tiden och somnade som en stock innan vi ens hunnit hem, och då ska ni veta att det tar typ 2-3 minuter att köra till Astrid som bor i Fjelie =-)

Sitter på jobb nu och fixar med betalningar, reg nya kunder,konterar, ja you name it.... I morgon och på onsdag blir det jobb hemifrån och på Torsdag ska jag hit igen och fixa fakturorna mm. Det får bli lite mer jobb hemifrån nu när Mios dagis är stängt. Idag är han med Pappa och gräver =-)


Väntar spänt på att telefonen skall ringa och att jag kan åka och hämta hem min fina ZaZa. Möjligt att hon inte släppt ägget än eller rättare sagt äggen... Det var ju två stora ägg på gång. Skulle väl vara jävligt typiskt om ZaZa nu tar sig på båda äggen... Min vanliga tur... Först ingenting sedan något som försvann sedan ingenting och till sist Voila tvillingar... jo jag tackar jag... Och vad gör man då?
Detta sto med denna hingst kommer ge mig GRÅA HÅR! Hur som helst vill jag har hem henne även om jag vet att hon har det super bra hos Carina. Tror dock inte det blir hämtning fören tidigast i morgon...

♥♥♥
Idag ömsom regnar det och ömsom haglar det och där i mellan är solen framme. Vårt fantastiska sommarväder är på topp. När Bazze är tömkörd ska denna Svensken dra igång en härlig brasa för det känns ta mig tusan som värsta höstvädret. Undrar om vi får någon sommar överhuvudtaget i år?
Om sanningen ska fram så har vi inte haft någon inspiration att bada i vår pool i år. Den är uppfylld & chock klorad  men vi har inte dammsugit den... Känns väl sådär för vi är ju trotts allt långt inne i Juli och inte ett enda bad än... Tur vi har bubbel tunnan för den har används flitigt i år kan jag meddela =-)
               
Nu ska jag återgå till mitt jobb!  Ni får ha en härlig dag kära läsare =-) Ta hand om Er!


2 kommentarer:

  1. Ja höst är det! Släkt från USA ska komma om dryga veckan...Vad 17 är det för svensk sommar att visa en kusindotter som aldrig varit här! Men ok grön är skönt! Men hinner ju för fabian inte tukta det! Har väl varit i sjön 5 gånger brukar vara vad man gör på en dag! Men vi hade fisketävling i lördags utan en droppe regn!!!! Å klarade nästan hela Afterfishdansen...men sista halvtimmen var det som vanligt igen...o när instrumenten skulle packas o köras med fyrhjuling från vår dansbana på "fel" sida järnvägen så vräkte det ner!

    SvaraRadera
  2. Hoppas vädret vänder snart!
    Vi behöver sol & värme...

    SvaraRadera