tisdag 10 juli 2012

BloggPaus

Har tappat inspirationen totalt och vet inte vad jag ska skriva om dessutom är det inte lika roligt att blogga längre. Har inge nya idéer och inte fått någon respons från Er när jag lagt upp frågan så nu har jag tagit beslutet att ta en paus från skrivandet och försöka hitta inspirationen och glädjen att fortsätta med denna blogg.
På Återseende. Ta hand om Er så länge!  Å försök att njuta av vår Svenska Sommaren =-)

5 kommentarer:

 1. Men nej! Vad ska man nu se fram mot!? Å inte kan du låta bli att tala om hur det går med tredje babben!!! Är ju så nyfiken! Förslag om vad du ska blogga om har ju inte behövts för du har skrivit så bra med hästarna i fokus men även livet i stort! Berätta hur ni jobbar med de olika djuren...även hundarna! Måste ju även få höra om hur det går med inridningen av Killen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du...
   Jag kommer tillbaka men behöver lite paus.
   Givetvis kommer jag lägga in ett inlägg om ZaZa och hennes kommande bebis som vi längtar efter så mycket =-)
   Ha det bra så länge!

   Radera
 2. Ingen Bebis i ZaZa idag heller.
  Hon blev dock kvar på station för hon hade 2 stora ägg på g så hon kommer nog bli seminerad på Söndag/Måndag... Suck... Börjar bli lite drygt!

  SvaraRadera
 3. :-( Ta en ordentlig diskussion med damen nu! Det var väl f-n! Fattar hon inte vilken ljuvlig varelse hon kommer att få till sommaren! Å vilken intressant varelse att hålla koll på i framtiden! :-) Lever datorfritt fre-sön under sommaren! Rätt ok faktiskt men nyfikenheten är stor när man landar på jobbet månda morron! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får nog göra det!
   Det skulle kanske jag också göra ;-)
   Leva datorfritt Fred-Sön =-)
   Ha det gott!

   Radera