onsdag 21 augusti 2013

Tisdag

Igår hittade vi äntligen dom boxar vi vill ha. Super fina till absolut rätt pris så nu ska det byggas utestall - Wwwiii Kommer bli så bra! Har också kommit över ett tält som är  20 x 15 m som vi skall förvara all halm och foder och trailern i =-) Kommer också bli Jätte bra! Hagarna på framsidan, som vi skall ta över, skall sås om och fixas. Marken vi får låna av våra underbara grannar skall sås in och slås upp trästaket. Tror dock att vi sår in allt gräs i höst och sätter staketet i vår. Vi får se hur långt vi hinner innan tjälen slår till =-). Har ju en heldel byggen som prioiteras som No.One... Kommer hända mycket här i höst. Så roligt!
Våra nya fina boxar


Igår avslutades affären på Chg´s Hot Lady och vi önskar den nya ägaren ett stort LYCKA TILL med en fantastisk häst =-) . Lady kommer stallas upp här hos oss och vårt första mål nu i höst är att  rida in Lady och Chick och sedan matcha dom båda för deras kommande 3-års test 2014. Ska bli mycket spännande =-). Sen är planen att dom båda skall betäkas och förhoppningsvis få gå championatet nästa höst för att sedan gå på mamma ledighet på heltid tills fölen sedan blir är avvanda.
Chg´s Hot Lady
Klart igår blev också att Revvo och BossaNova kommer bli kvar hos oss. BossaNova skall gå på lösdrigt med Emmerzon och Havanna i Vinter och Revvo får fortsätta vara "vild"häst med sina nyfunna vänner. Känns hur bra som helst. Ska nu endast hitta ett föl till som vill gå på lösdrift med "våra" tre terrorister men det ska väl inte vara så svårt. Har ev. en på gång in, Vi får se!
Revolution
Som det ser ut nu så kommer B2 att komma tillbaka till oss den 31/8. Ska bli roligt att börja jobba med honom i höst =-)
B2
På Söndag kommer först Hanna Hovslagare ut och skall sko om Bazze och Buz samt gå igenom alla töserna speciellt behöver Linetta, Gilda och ZaZa verkas men vi kommer gå över dom alla, lika bra när Hanna ändå är här.

På eftermiddagen får vi finbesök i form av Hanna, Gildas förra ägare. Det är så roligt att köpa häst av engagerade människor som vill fortsätta följa sin gamla häst efter försäljning. Detta är andra gången som Hanna hälsar på oss sedan vi köpte prinsessan Gilda, Jätte Roligt =-)
DansPrinsessan Gilda
Ja det var nog det mesta av projekten som slutfördes igår... En heldel blev det gjort faktiskt. Känns bra =-). Idag ska vi igång med att mäta ut utestall samt Chillis hingsthage och förlängningen av lösdriften. Ha en bra dag & Ta hand om ER!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar