onsdag 14 augusti 2013

Måndag och Tisdag

Flexibel
 I Måndags tillbringade jag min dag i Stävie för fölbedömning och efter selektering till fölaktionen. Hade en trevlig dag där jag träffade mycket trevliga människor samt fick njuta av underbart fina föl.
Västra Hovby och Lena Nyström hade som vanligt super fina välutvecklade föl med fantastiska gångarter.Jätte roligt -Grattis till Er. Men det fanns givetvis fler som visade fantastiskt fina föl bla. Stall BC HB som visade Corlencia BC på selekteringen och gick såklart vidare till nästa fas -Grattis!!! Fanns som sagt ännu fler trevliga föl. Lycka till med dom alla =-)
Här kommer länken till dagens resultat av fölbedömningen i Stävie.
http://www.varmblodsklubbenmalmohus.se/images/stories/dokument_2013/Fol/Prelimin%C3%A4ra_resultat_f%C3%B6lbed%C3%B6mning_St%C3%A4vie_Ridhus_2013__4_.pdf

I Tisdags var det tid för fölbedöming på Blädde. Även här visades mycket fina föl men min absoluta favorit var Flexibel E.Firenze Uppfödare Lena Nyström.Han var även dagens högst bedömda föl idag med sina 51 poäng, GRATTIS till det. Han var en riktigt snygg kille. Stort Grattis till nya ägarna. Hoppas ni sparar på honom som hingstmatr. Kan bli hur bra som helst ;-)
Här kommer länken till Bläddes fölbedömning: http://www.varmblodsklubbenmalmohus.se/images/stories/dokument_2013/Fol/Prelimin%C3%A4r_resultatlista_Bl%C3%A4dde_2013.pdf

Igår kväll åkte vi hem till M&M och bjöd på god mat. Blev som vanligt en super mysig kväll med bästa vännerna- Kram på Er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar