lördag 4 maj 2013

JA Just Det...

Nedräkningen har börjat... Om en vecka ska Chille gå  sitt 3-års test.... Wwwwiiii ssssååå Spännande!! Vart sjutton tog Tiden Vägen? Bebis- Always i mina  ögon =-) Håll Tummarna för Chilli och oss. Tror Big Time på honom men alla som håller på med bedömnings sporter vet hur det är.... Kan sluta hur som helst, å det är den bittre sanningen....Om En Vecka så vet vi, vid denna tidpunkt Hur Det Har Gått.... Vilken Jävla Tusan In I Helvetes Jävla Tur Att Jag Har VÄRLDENS Bästa Maths & Mattias Vid Vår Sida Som Fixat, Trixar och Visar när det väl är dax... Jösses vad jag är Glad över våra Underbara Bästa Vänner, M&M.... TACK För Ni Finns!!!! Nu ska det tvättas, putsas och pussas, masseras och filas... Tvättas & älskas......................Och FinLiras =-) Sen håller vi i hatten och hoppas att allt kommer gå BÄST för Vår Finaste Kille....


4 kommentarer:

 1. Många nedräkningar! Måtte bäbisarna kommit före! Får en stanna hemma annars? Lycka till med både det ena o det andra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bebisarna är på väg ;-) En kommer förmodligen i natt och en i början på nästa vecka... Om dom inte driver fullständigt med mig ;-) hahaha. Du vet det här med att vaka var 20 minut hela nätterna sätter sina spår, gäsp, men det är helt klart värt det =-)

   Radera
 2. En kompis till dottern väntade fölis och man kunde följa det på webben! Men det j-kla stoet drev med oss o tyckte vi gott kunde vänta ett bra tag! Nyfiken som man är så kunde man ju inte sluta titta heller...Så något sliten blev man... :-) Det blev en finfin dressyrkille så småningom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha man kan ju inte sluta följa för det är så himla spännande ;-)

   Radera