tisdag 21 maj 2013

Fölabstinen -Alá Grande!

Hej hopp i galopp. Sitter på kontoret efter över tre veckors jobb  härifrån... Gissa om jag längtar hem till mina älskade föl? Har fan abstinens... Som jag ska gosa & pussa & kela med dom när jag kommer hem, mina fina små älskade hjärtan =-)

Imorgon kör vi igång med semineringen för detta år och först ut är ZaZa, Linetta,Gilda & Stillet. Agneta kommer vid halv 11 och kör första undersökningen. Sen sprutar vi igång dom på Torsdag, dom som går att spruta igång då alltså resten får komma på naturlig väg ;-). På Måndag kommer Agneta igen och är dom då i det perfekta "äggsläppet" som vi hoppas kommer dom semineras då =-) Så spännande!
Kvällsmys med EmmerZon
Lilla Havanna var inte glad på mig igår kväll när det var dax för tvångsmys.Eller jo myset gick bra men när matte såg att hon var lite kladdig i baken så skulle matte givetvis tvätta fölrumpan så den blev ren och fin och inte får några sår... (Där var inte mycket kladd men ville ändå ta bort det direkt givetvis) Ja ni kan ju själv förstå att detta INTE var speciellt populärt. Men hon var så snäll och stod still i armarna på husse som kliade henne där hon mest av allt älskar det, på bringan och ryggen! Så vi hoppade att sätta på grimmor igår, tyckte lillprinsessan fick stå ut med mycket ändå, hahaha. Men idag kommer dom inte undan. Emmerzon him self ÄLSKAR mys och kel och vill gärna klia tillbaka för det ska man ju göra =-) Han är så sjukt lik Chilli när han var föl, beter sig på samma sätt. Tex om man kliar honom i ljumsken så lyfter han ut hela bak benet och står på tre ben i väldig obalans, han ser stört skön ut alltså.Plus i kanten är att han älskar pussar, precis som sin bror.

Ikväll har Henrik beställt hemmagjord pannerad spätta med ungsstekt klyftpotatis och remolad samt citron, ska faktiskt bli väldigt gott =-).

Ni får ha en bra dag & ta hand om Er!!!!!!!

Här är en liten film på sto och föl från gårdagens inkallning när dom skulle få komma in på kvällen. Lyssna på deras underbara gnäggningar, speciellt fölens - Älskade Hästar -


2 kommentarer:

  1. Vem är Stillet? Verkar som jag missat nån/nått!

    SvaraRadera
  2. Det är en kompis häst som jag lånat magen på i år. =-)

    SvaraRadera