tisdag 30 april 2013

Tisdag.

Familjen Håkansson har nu utökat sin verksamhet med ännu ett bolag nämligen Höörs Plåt. Så igår var vi i Höör och presenterade oss för deras personal samt blev intervjuade av Skånskan. Vi ska bygga upp Höörs Plåt till det det var från första början och jobbet med detta startar idag! Önskar alla inblandade ett stort Lycka Till.
För er Intresserade kan man läsa mer om Höörs plåt här:http://www.hoorsplat.se/. 
Om ni vill veta mer om våra bolag så kan ni läsa mer om dessa här: http://stockforsa.se/

I Söndags var Mio och Jag på SöndagsMiddag hos M &P. På Middagen var också Anderas & Linda och deras son Simon samt Rickard & Lina och deras fina döttrar, Filippa &Ebba. Vi bjöds på god mat och dryck och när middagen var över var det dax för "gubbar" och ungar att inta poolerna... Mio tyckte dock att stora poolen var lite för kall så han hoppade istället i bubbelpoolen utomhus och där stannade han tills han blev alldeles skrynklig =-)
Nu är som sagt B2 släppt på bete likaså har vi släppt Linetta & Gilda i varsin beteshage intill ZaZa & små tjejerna. Till helgen tänkte vi släppa ihop alla dessa i stora Sommarhagen. Linetta är i stort sätt helt återställd i foten och haltar inte överhuvudtaget längre. Hennes sko med sula får dock sotta kvar ett tag till innan vi drar den för säkerhets skull! Tjejerna blev överlyckliga när dom släpptes på bete och njuter för fulla muggar, underbart att se!
Sötaste Gilda =-)

Igår var Olympics föl beräknad att anlända!Så nu har dag &nattvakningen börjat! Detta innebär att jag nu jobbar hemifrån till fölen anlänt! Sova får man göra sen ;-). Montina som är beräknade till den 1 Maj har nu också sakta men säkert börjat sätta juver så hon kommer väl i helgen eller i början på nästa vecka skulle jag kunna tro. Olympic däremot kommer nog vilken natt som helst nu.Det finns ingenting så spännande som i väntans tider =-). Båda tjejerna mår oförskämt bra vilket dom givetvis ska! Dom är bara värda det allra bästa. Så håll nu tummarna att allt går bra!
Kvällspromenad
 Idag är det Valborg och för första gången har vi faktiskt ingenting planerat. Känns som det kvittar då vi ändå inte kan lämna gården nu i väntans tider och skulle något hända vill man ju kunna köra iväg snabbt om så krävs. Så i år blir det ett mycket lugnt valborgsfirande för oss på Champagnegården. Vi ska grilla något gott för det hör ju till men någon valborgsbrasa blir det inte då det blåser lite för mycket för det! Får väl tända bråthögen när vädret tillåter. Fast vem vet det kanske blir vindstilla så vi kan bränna upp högen ikväll? I vilket Fall Önskar jag Er alla en härlig Valborg och hoppas ni får en trevlig kväll med nära & kära eller goa vänner!
Ta hand om Er!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar