lördag 20 april 2013

Lördag

I morse for jag upp och fixade en stor frukost med allt som sig bör på bordet. Hedvig & Rasmus sov över efter gårdagens underbara middag där jag bjöd på småplock, heta räkor,grillat Lamm och en god glassefterrätt. Mycket uppskattad vad jag förstod ;-)


När frukosten var avklarad hjälpe Rasmus oss att pimpa vår hästsläp med vår logga... Blev Jävligt Nice =-).


Sedan fixade vi Chilli, lastade honom och for till YddingeFarm för sista trimningen av löshoppningen innan 3-års Testet. Träningen gick strålande, duktig Chilli & Micke!
När vi kom hem fixade vi alla sommarhagarna, alltså gick över staketen och bytade dom stolpar som behövdes bytas. När detta var klart körde Henrik ut gödningen så nu väntar vi endast på en dags regn så gräset får lite vätska och kan börja växa som ogräs ;-)

Duktiga Tjejer hjälper till och fixa staketen ;-)

Nu har vi precis korkat upp en flaska bubbel och tänt på grillen. Idag blir det hemmegjorda hamburgare med alla tillbehör + några fler ;-) hahaha, typiskt mig allt ska vara i överflöd.

Imorgon ska vi hämta hem vårt nya fantastiska Avelssto...Längtar tills alla mina hästar är samlade på hemmaplan så vi kan börja semin säsongen på allvar!
Höggravida Montina

Höggravida Lympan

Ha en mysig Lördag & Ta hand om Er

4 kommentarer:

  1. Ni verkar haft fullt upp! Men härligt vara klar med det viktigaste i god tid! Efter att varit ett par timmar på "nya" jobbet för att sätta in mej lite i förväg...åkte jag till "sommar"stugan. När det var dags åka hem kom räddningstjänst i hundranitti och strax efter en ambulans i tvåhundranitti... Sen ytterligare en ambulans, därefter polisbil i fullfart genom byn på en smal grusväg. Klart man undrade vad 17 som var på G...Isen är ju inte direkt 100 nu. När sen stora räddningstjänstbilen dundrar fram med en polisbil till bakom så åkte jag in i byn o tänkte ta reda på vad det var! Folk stod efter vägen o såg ut som ? allihop. Tog med två o åkte när vi såg var de stannat så fattade vi att det var en tågolycka! Suck! De föräldrarna kommer för all framtid ångra att de lät sin son leka med en fyrhjuling! Å ett hus lär nog vara till salu så fort de orkar ta tag i nått vardagligt! Tvivlar på att man kan ha kvar en stuga alldeles brevid järnvägsövergången där ens son blev ihjälkörd! Usch o fy! Fast järnvägen går så att säja mellan byn och sjön så har vi varit förskonade från olyckor. Ett självmord bortanför byn är det enda.

    SvaraRadera