måndag 15 april 2013

Måndag.

Helgen som varit rusade förbi med en väldans fart. I Lördags fick vi gjort en massa saker. Vi var och löshoppa Chilli(som ni vet) och när vi kom hem tog vi stallet och byggde om en box till stor box . Vi gjorde om en hel del men fick allt på plats lagom till det var dax att ta in hästar för att sedan rusa in och ta en varm dusch för att sedan få härligt besök av bästa M&M. Som vanligt käkade och drack vi gott och hade fasligt Trevligt med en massa  härliga skratt =-).

Söndagen for vi upp och gav stona en ny hösilagebal för att sedan rusa ut och bygga om några hagar. Gick som vinden och vi blev väldigt nöjda. När hästarna var ute åkte vi Eslöv för att titta på Maths när han tävlade 110 cm och 115 cm. Tyvärr missade vi det men stannade kvar för att titta på Johanna & Maria istället. Gick jätte bra för dom flesta hästarna. Maths vann 110 cm klassen -Så duktiga, men i 115cm klassen fick dom ett pet ner. Tycker ändå att dom är super duktiga, Hulda har varit ifrån tävlingsbanan i 2 år pga föl och har startat 4 klasser nu där hon placerade sig i båda klasserna förra helgen i Malmö och igår vann så vad gör ett litet pet då??? Stolt över min goa vän som rider så sjukt jävla bra, önskar fler kunde rida lik honom!
Idag blir det en lugn kväll med en massa hästmys. Imorgon ska Chilli linas för på Onsdag kommer Maths och skall rida honom. Har förresten bokat honom(Chilli) till treårs testet nu precis så nu laddar vi för ett bra sådant ;-). Mattias ska visa honom och Mikael Nolin ska visa honom i löshoppningen & Maths skall rida honom så jag ska endast stå och njuta av min snygga kille.

Ni får ha en bra dag & Ta hand om Er!
Trolles före detta box

Tur man har en händig man ;-)

Slutresultat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar