lördag 29 december 2012

Saturday


Vår lunch date blev tyvärr inställd pga att lilla söta Astrid fått hjärnskakning =-( Stackars sötisen!
Så nu står vi här med en extra ledig dag utan några planer!Skönt men samtidigt väldigt tråkigt.
Vi ska i alla fall åka och hämta halm hos Jan i Tygelsjö och om härliga Hanna & Ola inte är allt för upptagna tänkte vi åka inom dom och titta på deras nya hus. Sen får vi se vad som händer.

Från underbart "vårväder" igår så har vi idag kommit tillbaka till vårt ständiga "höstväder" här i FlädieLand. Det låser & regnar... Precis som det brukar under denna tid på året. Börjar bli sjuk trött på detta tråkiga väder och inte fan ser man slutet på det för där är ett par månaders mörker kvar innan det vänder och blir vår på riktigt... Jaja det som inte dödar härdar, inte sant?!

Ska såklart ut och mysa med mina Älskade hästarna i eftermiddag.  Madde har stallet så det har vi inte över oss, är himla skönt att slippa ha det över sig 3 dagar i veckan då kan man lägga sin energi på annat vilket aldrig skadar ;-), Tack Madde för du finns hos oss, you rock!

Ikväll skall B2 tvättas. Tuffingen har nu börjat känna sig som hemma och försvarar sin mat mot grannen sin genom att stegra sig mot denna ;-) Hahaha jaja ryter man till honom lägger han ner direkt. Sötaste killen!

Igår var vi hos våra goda grannar Anders & Marie. Dom bjöd på god mat och dricka. Vi hade så mysigt! Tusen Tack Snälla Ni För Allt!

Imorgon är det tid för sista julfirandet för detta året. Vi ska till svärföräldrarna och fira jul med Peter, Sara, Rasmus & Hedvig. Rasmus & Hedvig är nu i Stockholm och har firat jul där med Hedvigs föräldrar. Vi har deras söta katt Pax här under deras vistelse i storstaden. Peter & Sara är i Italien och åker skider. Därav blir det sent julfirande med denna sida av släkten! Bättre sent än aldrig - Tycker Mio i vart fall som har en del julklappar kvar att öppna pga av detta ;-)

Kanske vi ses/hörs igen idag Kanske inte, den som lever får se så... Lova Att Ta Hand Om Er!

3 kommentarer:

  1. Du skulle gärna få några dm snö härifrån! Gillar inte snö! Men det blir ju mycket ljusare...och renare djur! Det är väl ok om det ligger kvar o inte slaskar för att sen frysa till is! Nu kom snön alldeles efter att sjöarna frysit här så isarna är skräp, inte alla som tänker på det. Hur de kan ge sej ut med traktorer o snöskotrar fattar jag inte! De som brakade genom isen med skoter o hade babis med på "släp" kommer nog aldrig glömma skräcken att ungen höll på att stryka med pga deras dumhet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hellre Snö och kallt än slask och lera!
      =-)

      Radera
    2. Tja, nu vill jag behålla den snö som är kvar, efte två dagars regn o slask! Å glashala gångvägar! :-( Så inte låg eländet kvar!

      Radera