måndag 9 juni 2014

Tjohooo

Idag har jag fått se hjärtslagen på vår kommande stjärna efter Zirocco blue VDL -  Chicago. Fina Isprinsessan Chg´s Hot Chick har nu gått 42 dygn - Är så glad!
Idag har vi haft dräktighetskontroll på sto seminerat med Red Hot Chilli. Hon var däktig =-). Stort Grattis till ägaren Nina Nilsson. Nu håller vi tummarna att även hennes andra sto blir dräktig med vår fina kille. Gilda brunstar som tusan men var inte redo för semin än så på Onsdag hoppas jag på semin på henne. Queene som vi lånar magen på kommer få en dos semin till då hon inte ovolerat än så hon semineras ikväll igen, givetvis med vår fina Red Hot Chilli =-)

Alla goa fölen här på gården mår bra och är pigga och glada. Till helgen kommer dom att släppas på bete. Tror dom kommer älska det =-) Olympic och Surprise kommer släppas en vecka senare eller två till Olympics förtret för hon vill gärna ut på sitt goa bete snarast igen.

Vi har nu gödat hagarna på framsidan och inväntar därav lite regn, gärna nattetid så vi kan fortsätta njuta av solen på dagtid. Vi har också harvat nya beteshagen så den kommer vi så in ikväll eller imorgon.

Ikväll blir det semin på Queene och Amy sen ska grillen tändas. Finns inget godare än grillat nu i sommartider =-) Camilla, Tobbe och Texas kommer och ska grilla med oss - VardagsMys =-)

Nu ska vi iväg och titta på ett markjobb för att sedan åka vidare för att tappa fina ChilliBoy.

Ni får ha en bra dag & ta hand om Er.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar