söndag 22 juni 2014

SöndagsMys

Söndagen startade med sovmorgon, helt underbart. När Mio och jag kom upp hade Henrik redan fodrat, släppt ut alla hästarna och mockat alla boxarna -Vilken underbar överraskning =-) Vid lunch kom en av tre bröder till mig, Tim, på besök med sin fina flickvän Amalia. Vi visade alla föl och givetvis dom stora hästarna för att sedan kasta in alla i bilen och bege oss till Vespa i Bjärred och käka god lunch. Innan vi åket hem köpte vi ett par liter jordgubbar. När vi kom hem igen så ville Amalia rida Bazze och Mio ville rida Pommac, det fick dom såklart göra. Madde var också på ridbanan så det var full fart där ute =-). Alla var strålande duktiga men duktigast var såklart Mio och Pommac ;-) hihi. När alla var nöjd med sina hästar så njöt vi av dom goda Jordgubbarna, glass,grädde, chokladsås och strössel. Mums, så goda dom var. Timpe och Amalia tackade sedan för sig och begav sig hemåt. Henrik fixade snabbt det sista i stallet samt lagade en boxdörr som blev utsparkad i natt =/ ... Jaja nu är dörren lagad och på igen, ingen större skada sked!

Sista trappsteget i poolen gjuts just nu! Imorgon kommer pool killarna och skall mäta och fixa och på Tisdag börjar dom svetsa i Lainern (OBS: Stavning =? ), Kommer bli jätte bra. Nu håller jag bara tummarna för att allt är klart den 5:e då vi ska ha släktkalas för Mio då han fyller 5 år den 3 Juli. VART TAG TIDEN VÄGEN???

När mannen är klar med sista trappsteget så ska vi njuta av god mat från Linneas Basilika. Ska bli sjukt gott. Får väl streama en film ikväll och försöka ta det lite lugnt...

Sista fölvaket har tagit fart. ZaZa är på g och nu är det inte lång tid kvar innan hon fölar. Mjölken är än så länge ljus men juvret är stort & stenhårt så nu kan det gå fort. Till ZaZas förtret tvingar vi henne nu stå på box nattetid bara så vi kan ha 100% koll på henne med svettgjorden och kameran på... Fröken Envis tycker hon klara det bäst själv och visst hon får gärna klara det helt själv... Under övervakning om i fall att..... Envisa ZaZaBrazz, Älskade fina tösen, Stor som ett hus =-)
Hela Gänget samlade =-)

Amalia/Bazze - Tim/Buz

Tuffa Killarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar