tisdag 24 juni 2014

En mycket BRA Måndag =-)

Dagen inleddes med att Indra, en häst vi har här på semin visade sig vara dräktig trotts att vi inget hittade i Fredags -Jätte Roligt & ett stort grattis till ägaren nina Nilsson som nu har båda sina nyinköpta avelsmärrar dräktiga med Red Hot Chilli =-)

Linetta kollades igår och konstaterades även hon dräktig med Red Hot Chilli likaså Camilla Hanssons fina Surpreme. Red hot Chilli håller sina 100 % dräktighet såhär långt in på seminsäsongen vilket vi är otroligt glada för =-)
Linettas fina foster
Rigoletta var inte riktigt färdig för semin så hon får vänta tills på Onsdag. Idag går hon brevis Bazze och brunstar som en tok -I like =-)

Igår släppte vi 3 av 5 sto med föl på bete. ZaZa ska föla i dagarna så hon och hennes kommande föl får vänta någon vecka innan släpp. Olympic kommer få komma ut på bete så fort hon är seminerad och har ovolerat. Så glada fölen och stona blev. Kommer massor med bilder i ett senare inlägg =-)
Chg´s Hot Clazzette & Chg´s Hot Sensation

Chg´s hot Cazette
När Mio kom hem red han "sin" fina Pommac. Han är något sur att han inte får rida ut men denna veckan är kommer det inte på frågan då Fältdagarna drar igång här på Onsdag och torsdag och det innebär en massa tung trafik på vägen utanför oss. När mässan sedan är igång så drar det förbi så sjuk mycket bilar så NEJ han får vänta till i helgen och under tiden är det träning på ridbanan som gäller.Jag red ta mig tusan Bazze igår kväll också och det var så roligt. Har såklart värsta tränings verken idag med det är det såklart värt. Vilket kalas avslut på en super dag =-)
Lycka
Kärlek
Måste också berätta att Caroline red Lady igår för första gången. Det gick strålande bra och både Lady och Carro sken ikapp med solen efteråt =-)
Lyckliga och mycket Glada =-)
Idag ska jag åka till Anneli och titta på Sprättans fina föl och ta en massa bilder. Blir lunchmys och en massa skvaller. Henrik stannar hemma och håller ställningar här på gården. Och vakar ZaZa som vi hoppas ska föla inom några dagar så Joanna som kommer imorgon och stannar några dagar, ska få se lilla underverket live.

Ni får ha en bra dag och ta hand om Er!

6 kommentarer:

 1. Förstår ni är nyfikna på vad som döljer sej i den stooora magen! Ska bli kul o se! Hoppas det går bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja... Sista fölet ut för detta året ska bli både skönt och otroligt tråkigt att behöva vänta ett helt år tills det ät dax igen ;-) Hahaha

   Radera
 2. Ja så himla överraskade vi blev av Indra. Hoppas nu allt går väl så jag och Anna får två välskapta Chilibebisar nästa år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi håller tummar och hovar för det =-)

   Radera
 3. Föresten...Betäcktes Lady?

  SvaraRadera