onsdag 18 juni 2014

Bra Dag

Vilken dag vi haft idag - Helt Underbar. Började dagen med att fixa fika för att sedan åka till Olof &Frida på Oshästar för att lämna av lite foder, solfaktor och givetvis mys med vår fina stjärna, Red Hot Chilli. Känns skönt att han är på det bästa stället där människorna tycker om honom och behandlar honom som sin egen,  men visst saknar man honom ibland =-). hur som. Vi startade dagen med sockergod fika för att sedan titta på Olof och stjärnan när dom körde sitt träningspass. Alltså vilken lycklig häst vi har, som han älskar sitt jobb, det är helt fantastiskt att se =-) Och som han trivs med Olof. Han ser så nöjd ut! Idag fick fina killen för första gången sedan semestern hoppa lite - Ja behöver jag säga att han ÄLSKADE DET? Fina ChilliBoy - Arbetsnarkomanen). Tjooohooo så roligt det var att få hoppa igen =-) Bjuder er här nedan på två språng.
Som grädde på moset ringde Krille och talade om att det var tappning på Chilli så vi beslutade oss för att stanna och hjälpa till med detta. Tänk vilken kanondag för vår fina kille, både få hoppa hinder och hoppa på bocken på samma dag ;-) Hahaha Nöjd Kille!
När vi kom hem hämtade vi Madde för att sedan bjuda ut henne på middag då hon fyller år idag. Hon var färdig med allt i stall och ute så det var bara att hämta Mio på vägen för att sedan åka till Lund och Wasabi och njuta av god mat =-) Tror vår kära Madde uppskattade vår "present".


Imorgon åker Madde med familj på minisemester så vi har stallet själv tills på Söndag. Dessutom ska vi få äran att passa fina Zimba medan dom är borta. Imorgon har vi alltså massor att göra men det är bara skönt. Ska tömma ponnyns box, den åkte hem igår, och virkona den sen ska ZaZa få komma in på vakning  där med kamera och svettselen. Rigoletta kommer sprutas igång imorgon sedan släpper vi henne på betet med sto utan föl. När dom bekantat sig kommer dom flyttas över i den planerade hagen som dom ska gå i för sen åker sto och föl ut på det största betet som ligger i anknytning till stora lösdriftskyddet så fölen kan sova gott där inne om dom känner för det. Nästa vecka åker förmodligen Queene hem, hon skall kollas på Onsdag. Queene kommer jag lägga in i ett eget inlägg om då hennes kommande föl är vårt och vi fått äran att låna mage på henne =-)

Nu är det tid att ta in hästarna. Ha en trevlig kväll/Natt & Ta hand om Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar