torsdag 27 september 2012

Hoppla vad det går!

Denna är så himla vacker. VILL HA!!!
 
Herre jösses då var det Torsdag igen (lillfredag för mig) känns som om det precis var helg... Vilket det faktiskt var, hahaha. På Måndag Gäller det, då slår vi upp portarna i Stockholm. Håll tummarna för oss ;-). Har förbaskat mycket att slutföra, såklart, denna veckan och det känns som det bara kommer mer och mer vilket det faktiskt gör men Allt är ändå under kontroll.

Igår kom min stjärna hem igen efter ett par dagar hos Farmor & Farfar.Som vanligt hade Mio det strålande underbart och hade han själv fått bestämma hade han säkert stannat några dagar till ;-).
Dock vart han väldigt glad och nöjd över att få träffa sina kompisar på dagis idag igen, det var knappt han hade tid att säga Hej Då till sin far, hihihi Älskade Unge.

Bazze har inte gått alls denna veckan för Hovis(fan) har verken hört av sig som han lovade eller kommit och fixat åtminstone hans tapp sko! Meningen var att han skulle trycka in Bazze snarast möjligt denna veckan och då sko om honom helt då skorna sitter skit kasst vilket dom i princip har gjort hela denna omgången!!! Irriterande till max!

I morgon blir det jobb hela dagen för att sedan träffa upp ledningen från vardera företag inom min Fars koncern för att ta en öl ihop och sedan åka vidare och titta på Hockey på Arenan där vi har en loge. Det skall bjudas på mat och dryck och jag vet att vi kommer ha det galet roligt ihop för vi är ett härligt gäng även om våra företag skiljer sig en hel del ;-). Ska dessutom passa på att njuta av att Stockholm är i hamn så att säga!

På Lördag blir det middag & drink party här med härliga Math & Mattias... Ska bli Sjukt Nice och överlägset trevligt helt säkert!

På Söndag är det dax för Stallmöte och planering för stalldelen inför vår Älgjakt och Mallis resa. Vi drar till Karlstad nästa Lördag och skall mysa med goa Camilla  för att på Söndag förmiddag åka vidare till... Ja där försvann det - Jag återkommer när förvirringen lagt sig =-) Jag är ju faktiskt allt förvirringens drottning speciellt nu när det är så himla mycket på alla håll! Sorry.... Kan det vara Åtvidaberg??? Möjligt! Ska i alla fall vara där från den 7 Oktober till den 11 Oktober. Farmor & Farfar skall bo här med Mio och hjälpa oss med fodringar, katter, kaniner, hundar mm...

Nu Ikväll/Natt är sista natten Henrik jobbar med sitt projekt sedan återgår allt till det normala igen och det ska bli så skönt =-)

Nu är det dax för lite mat innan jag svimmar! Ta hand Om Er =-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar