torsdag 23 augusti 2012

Helt Hysteriskt...

Allt är just nu helt hysteriskt.

Denna kom idag, ska njuta av den i ensamheten senare i natt =-)

Mannen jobbar natt Måndag-Torsdag vilket innebär att jag få ro runt allt här på eftermiddagarna och kvällarna plus att jag håller på med Alla förberedelser inför Stockholms Lagret. Om sanningen ska fram så försöker jag inte "känna efter" så mycket just nu för det är inte lönt ;-) det är bara att "köra på" och se glad ut.. hahahaha! Det blir tidiga morgnar och sena kvällar och en massa spring på nätterna när antingen Mio vaknar till eller när djuren kallar på mig.
Privat har jag också massor som skall göras, Bazze skall ridas, Chilli ridas in, jag hjälper Joanna att leta häst, får trevligt besök av Joanna och hennes mamma över helgen. Det kommer bli en faslig massa häst hela helgen då vi skall åka runt och titta på alla hästar som intresserar Joanna. Tyvärr missar jag att följa Anneli och hennes Weyron på fölvisningen i Bollerup men tyvärr kan man inte dela sig och vara på flera ställen samtidigt =-(...Vi ska dock hinna med att avnjuta lite föl bedöming på Lördag i Flyinge, detta vill jag absolut Inte missa, har föl abstinens;-)... Men den ska förmildras på Lördag eftermiddag/kväll då vi ska till härliga Maths & Mattias för en massa fölmys och efter det blir det käk och en massa gott vin, ska bli super trevligt =-)! Mio är såklart prio ett, min lilla guldklimp så när Henrik jobbar så far jag hem lite tidigare från jobb för att hämta lilleman på dagis för att åka hem och ställa mig vi spisen och laga middag och därefter ska det badas och borstas tänder och mysas i massor. Eftersom jag mer än gärna vill hjälpa Jessica med hennes fina Tia så har jag också träning med henne 2-4 dagar i veckan. Kör mycket tömkörning med henne och sen löshoppas hon 1 dag i veckan. När mannen inte är hemma försöker jag även passa på att ta hand om Bazze vid dessa tider. Man kan väl säga att jag oftast inte är inne före 22-23 och då blir det hopp i duschen och efter det i säng... Och givetvis precis när jag kommer in i den där underbart sköna sömnen som man alltid gör när man är helt slut så är det alltid något som väcker mig så att jag sedan inte kan somna om ordentligt på hela natten... Kl halv7-7 ringer klockan... Så börjar allting om igen på nytt...

Tia

Hahahaha låter säkert skit jobbigt men det är faktiskt inte så farligt, man lever ju bara en gång ;-)

Igår kom Nina på besök -Ssssåååå efterlängtat. Vi käkade, snackade skit och hade en härlig stund tillsammans... Tusen Tack Hjärtat för det alldeles underbara Skärpet =-)

2 utslagna hjältar

Nu har Mio och jag precis käka lasagne och strax skall lilla buz in i duschen. Förhoppningsvis somnar han gott efter den sköna duschen för sen kommer Cissi, Jessica & Tia... Tia skall tömköras och idag ska jag pressa på ytterligare, det kan hon behöva så hon behåller sina muskler där hon ska ;-).

Imorgon ska jag fixa lägenheten och förbereda käket och så fort Joanna & Anna kommer ska vi åka till Trelleborg och titta på Hästar =-) Spännande!


2 kommentarer:

  1. Just nu pågår en tävling på vår blogg om ett egendesignat iPhone skal från Iphonebutiken.se. Du får själv välja om du vill ha något särskilt mönster du gillar eller kanske en bild som betyder något för dig - det är helt upp till dig!

 För att vara med i tävlingen är det endast tre enkla steg som ska följas och varför inte ta några minuter till att anmäla sig och ha chans att vinna detta? Här hittar du tävlingen: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/august/vinn-ett-egendesignat-iphone-skal.html#comment
- 
Kram! //Ponnysmurfarna - Tova & Lina

    SvaraRadera
  2. Haha...Ja,passa på när du e ung! Sätt dej bara inte ner o känn efter! Allt som är kul orkas! Men sen kommer krämporna o orken tryter...:-) Usch, har börjat jobba efter 3 veckors semester! Rätt skönt utan dator men antennen t tv har bestämt när/vad jag kunnat se...Det har inte varit mycke! Men såg Minna i dressyren o 100 m finalen i OS men 200 fick jag inte se... :-) Överlevde det med!

    SvaraRadera