fredag 18 juni 2010

Vårt tokiga Troll




Snacka om att det är tur att den lilla Är söt annars tror jag bestämt att Matte & Husse lämnat tillbaka lilla Buster, här kallad Trolle B.
Han är absolut Inte elak bara Hingst, som är van att få som han vill. Vilket inte fungerar här kan jag tala om.
Han Älskar sina promenader i grimma men när nyinhandlade tränset skulle på blev han som tokig.
Han stod mer på bakbenen och slog vilt med frambenen mot både husse och Matte.
Men inte gav dom sig för det så till sist satt tränset där det bör. (Bra att veta när det är dax för mig att börja med träns, inte lönt att bråka med Matte & Husse då alltså ;-))
Att stå på bakbenen gör han så fort han inte får som han vill... Vilket blir ofta eftersom Matte och Husse vill kunna köra honom och låta mini husse rida honom 1 dag. Så det är träning på högsta nivå här på gården varje dag nu!
Visst, han börjar lugna sig lite men jädrar vad han är tuff den lille.
Igår tex när hovis var här och skulle verka honom så resta han sig rakt upp men det skrämde verken Hovis eller matte som lugnt vänta ut honom och jag kan meddela att alla 4 fötterna blev verkade och fort gick det!
Jag tror att Matte & Husse är väldigt glada för det lilla trollet och tror på att han kommer att kunna användas till det han ska.
För när det kommer något barn i närheten av honom blir han som ett litet lamm, han älskar ungar, och det var därför matte & husse köpte honom från början...
Matte och Husse ska kastrera Trolle och fixa hans tänder sedan ska det nog bli ordning på honom oxå får vi hoppas.
Han är ju redan alls våran maskot här på gården och som matte brukar säga,
Skam den ger sig utan en fight;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar