torsdag 18 juli 2013

Mysig Lillördag

Igår passade Mio och jag  på att åka och hälsa på Caroline & Fredrik i deras nya hus ute i Lödde sandskog. Finns hur mycket som helst att göra där men gud så mysigt ställe. Kommer bli oslagbart! Grattis fina Ni till ett fantastiskt ställe =-)


Efter besöket, där vi blev bjudna på lunch, tackar så jätte mycket, åkte vi hem och hämtade mannen för att åka upp till HGBs djursjukhus för att mysa med vår sjukling och otåliga mor. Givetvis gnägga Olympic så fort hon hon såg oss komma, Underbara Älskade Hästen! EmmerZon var Mycket piggare idag. Så härligt att se. Hans värden hade börjat gå ner mot det normala, radikalt. Lycka! Dock vill veterinären Jan ta om vissa prover (Extra kontroll) och detta kommer göras på Fredag förmiddag och efter det får vi hämta hem våra fina hästar. Längtar!
När vi kom hem passade jag på att mocka hagarna och ge alla "krafft" hästarna sin kvällsmat samt sitt hö. Måste tillägga att dom alla älskar att gå ute dygnet runt - Så skönt! När hästarna fått nytt färskt vatten (vilket dom får 2 gånger om dagen, morgon & kväll här) så hoppa vi i duschen för att sedan åka ner till Bjärred och käka på V.E.S.P.A. Jätte trevligt och super mysigt & givetvis Super God Mat och Dryck!

När vi kom hem pågick ridsporten på Eurosport, det enda vi missade var sändningen från Falsterbo men vi såg resten som var från Aachen.  När ridspoten var slut kollade vi på en film vi hyrde för ett tag sedan, skulle varit tillbaka lämnad typ i förgår... Filmen heter THE IMPOSSIBLE och handlar om en familj som var i Thailand när Tsunamin drog över där. Den var riktigt sevärd! En Sann historia som bränner sig fast, kan jag lova. Se den!

Nu ska vi ut och njuta av solen och se vad dagen har att erbjuda oss =-) Ha en bra dag & Ta hand om Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar