fredag 2 maj 2014

Trevlig Helg.

Som ni flesta vet har det varit tre-års test i Flyinge i dagarna två. Känns faktiskt lite tråkigt att vi inte kunde visa Chick där som planerat men allt har sin tid och det kommer en dag då hon är redo för sitt test, om det blir 3-års test i år eller kvalités nästa får framtiden utvisa det viktigaste nu är att hon får bli dräktig i lugn och ro så får vi ta framtida beslut därefter. Lutar dock starkt mot kvalité nästa år eller året efter det istället. Vi får se...

Idag kom Katta och red Bazze. Lycklig häst och lycklig ryttare. Men den som vart mest lycklig var Mio som fick skritta av Bazze till Katta när hon var färdig. Så duktig =-D Strax ska Mio rida Pommac vilket han tjatat om hela dagen men då jag har haft så mycket att göra så kom vi överens om att rida nu ikväll så Pommac får komma in i sin mysiga box direkt efter ridturen =-)

Vi högvaktar vår fina Linetta som är väldigt nära att få sitt första föl nu. Är helt säker på att den lilla kommer här i helgen =-) Ska bli så spännande.

Imorgon ska vi så in en hage och göda några andra hagar. Vi ska börja jobba med gången till hagarna för på Tisdag kommer Anneli och skall kolla vilket material som kommer ligga bäst där bak utan att det försvinner ner i dynga och skit. Vi ska hård göra under materialet så jag tror inte det kommer bli något problem =-)

På Måndag startar seminen här på gården. Första kunden kommer med sin häst på Söndag kväll sedan kör vi så det ryker - Så roligt och spännande =-D

Nä nu ska jag fixa det sista där ute sen blir det grillning. Idag ska vi grilla lammfilé mums =-)

Ni får ha en mysig Fredag samt Helg & ta hand om Er! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar