tisdag 13 maj 2014

Full rulle.

Amazone T hade släppt sitt ägg vid kontrollen i Lördags så nu håller vi tummarna för dräktighet på henne. Igår var det tid för tappning av Chilli igen ett skick och ett paket som fick följa med oss hem då Lady var redo för sin semin. Det gick strålande att seminera henne och imorgon är det koll om hon släppt ägget =-) Imorgon skall Chick kollas på sin 16 dygn koll -Så Spännande!! Hoppas , HOPPAS hon är dräktig!

Idag kommer Karin med sto och föl från Värmland. Imorgon blir det koll och förhoppningsvis semin med ChilliBoy inom kort...

Karin kommer stanna kvar över natten med en vän som åker med henne ner så jag kan tänka mig att det blir hästsnack och något glas vin ikväll =-)

ChilliBoy sköter sig bra på sin semester men tror han börjar tycka att det börjar bli lite långtråkigt. Att hoppa på bocken är inget som tröttar ut honom, vilket vi trodde det skulle göra. Han är så himla duktig när vi tappar honom och fort går det. Han hoppar upp direkt, gör det han ska och ner igen. Nu ligger tiden på ca 1 min... Helt fantastiskt och så likt hans far.Om någon vecka kommer han få åka till Olof och börja sättas igång och ut och tävlas lite... Uppladdning inför Breeders =-)

Nu ska jag på utvecklingssamtal med Mio sen är det bara till att dra igång dagen och fixa allt där ute i stall och lösdrifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar