tisdag 20 maj 2014

Det Närmar Sig För Föl Nr 2 =-)

Idag är sto nr två beräknad. Det är Revolution Elit som väntar föl med Radisson VDL som vi spänt väntar på =-). Hon har ett jätte stort juver med ingen mjölk än så det tar nog någon dag till innan det lilla underverket får se dagens ljus =-). Revvo kommer efter fölbrunst åka till Bollerup för semin med Bubalu =-)

Idag kommer finaste mamma och vi skall gå igenom gästlistan till 60 års partyt. Ska också fortsätta planeringen så allt blir precis så mamma och pappa vill ha det. Bror Micke och jag är toasmasters och kommer alltså vara det vi är bäst på - Chefer under kvällens lopp ;-) hahahaha. Kommer bli ett hejdrundrandes party med många gäster, ett party våra fina föräldrar sent kommer att glömma det ska vi se till =-)

Madde och Lena kommer och hjälper till med stallet idag så jag ska bara fixa med hästarna, tvångsmysa med Cazette ;-) Hihihi dela av någon hage och när hästarna kommit in ska vi börja vårt projekt med att hårdlägga gången från stallet till ridbanan och hagarna. Kommer bli så bra =-)

Under nästa vecka kommer Amazone dräktighetsundersökas på 16 dygn. På Måndag är det 16 dygn och förhoppningen och spänningen är så stor att hon ska vara dräktig med våra  fina Red Hot Chilli... Håll tummarna för det!
Revolution Elit

Radisson VDL

Bubalu VDL
2 kommentarer:

 1. Gud vilken fin blogg <33
  Är det ditt föl på hedern?
  Sjukt söt och fina.:-)
  Kolla gärna ni min blogg och säg vad du tycker om den:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket.
   Det är vår nu nygodkända Hingst Red Hot Chilli som föl och 1,5 åring ;-)

   Radera