tisdag 27 maj 2014

En Spännande Dag

Idag är det en mycket spännande dag men jag återkommer om detta när jag fått mina svar, kanske redan senare ikväll =-)

I Lördags var vi spontan inbjudna på lite Lördagsmys hos Tobbe och Krille men fick tyvärr tacka nej då jag av någon underlig anledning fick feber och var sängliggandes nästan hela dagen, Så tråkigt...

I Söndags Var vi och firade Stig på hans 70-års dag. Jätte mysigt. Satta ute i svärföräldrarnas mysiga  trädgård och njöt av god grillad mat. Efteråt åkte vi inom min fina mamma och överraskade henne med en blomma och god choklad, Gissa om mamma blev Glad =-)


Igår var det semin här på gården. Montina som blev sprutad i Torsdags och hade ett stort ägg så det blev semin på henne med våran Red hot Chilli 1285. Nu håller vi tummarna för dräktighet på henne . Skulle hon inte bli dräktig så kommer vi sätta en utredning på henne då hon inte blev dräktig ifjol heller och hon alltid tagit sig på första försök. Har givetvis tagit bak.prover på henne för att garantera oss att hon är ren och fin i livmodern.

EmmerZon
 Igår fick jag fina bilder från Camilla på våra "gangsteråringar" från deras hingstbete. Ser ut som om dom är mycket nöjda med sin tillvara ;-) Underbaringarna.
Lawintwo & EmmerZon


2 kommentarer:

  1. Ettåringar är inte direkt den vackraste perioden i en hästs liv ;-) Men charmiga är de!

    SvaraRadera