onsdag 9 april 2014

Ryttaravslöjande =-)

Då Olof är i Luhmen och roar sig med familj och sex hästar så har vi fått leta på en ny duktig ryttare som kan visa Chilli på absolut bästa sätt på Hingstvisningen imorgon på  EMV Dressage Stabel i Everlöv KL 18.00. Givetvis har detta diskuterats med Olof och vi känner alla parter att detta inte kan bli bättre. Den som kommer rida Red Hot Chilli 1285 imorgon på Hingstvisningen är ingen mindre än Peter Ericsson. Någon närmre presentation av honom tror jag inte behövs. Vi vet ju alla vem duktiga Peter Ericsson är =-)
Peter & Cardento(bild lånad från Google)
Igår kväll  linade vi Chilli en stund på ridbanan - Mycket roligt tyckte han det var. Och han jobbade som vanligt på jätte bra (RHC Älskar Att Jobba). Imorgon blir det hagmys en stund för vår fina kille sen ska han få ett bad och därefter åker vi till OShästar så Helga kan fläta vår fina kille. Sen bär det av till Hingstvisningen =-) Idag ska hans saker putsas och allt ska packas så det är klart inför morgondagen. 


Vi Önskar Er Alla Varmt Välkomna Till Årets Hingstvisning på EMV Dressage Stabel kl 18.00 Imorgon. Antingen kommer du dit eller så följer du oss på Webben =-)

2 kommentarer:

  1. Peter Ericsson, Vad häftigt!!!
    Ska kolla in det via webben!! Lycka till!!

    SvaraRadera