onsdag 23 april 2014

Besök från Karlstad.

Vår Påsk har gått förbi i en rasande fart. På skärtorsdagen var vi i stan och blev bjudna på underbar mat på Lemon Grass av mina föräldrar. När vi kom hem hade vårt efterlängtade besök från Karlstad anlänt, jag fick dock hålla mig till på långfredagen innan jag kunde krama min goa vän, Camilla. Lång Fredagen spenderades hemma på gården med hästar, ungar, vän och make. På påskafton packade vi bilen full och åkte till Hellas för påskfirande med bästa familjen. Vi hade ett underbart väder och satt ute hela dagen och kvällen - Helt Fantastiskt- Barnen, 7 st lekte och badade och hade så underbart roligt. Vi vuxna njöt av gott sällskap, goda drycker och god mat. När vi kom hem avslutade vi vår afton i bubbelbadet - Så skönt. Här efter har dagarna bara flutit på. Barnen leker, rider, badar och har så roligt ihop. Det har bakats tårta och rabarber paj till allas förtjusning. Camilla och flickorna planerar att stanna till helgen för att därefter bege sig hemåt igen. Vi har alltså några dagar kvar att njuta av varandra sen börjar den stora saknaden efter min vän igen...
Camilla "tvångsmyser" med sin ZaZa =-D
 Inte lång tid kvar tills vårt första föl anländer nu. - LÄNGTAR så in i bomben.Tippar på en vecka eller två. Så spännande.

På Fredag ska vi hämta Chick för att köra ner henne till Bollerup för betäckning med Zirocco Blue. Håll tummarna för att hon ska ta sig nu så vi får en fin fölis efter henne och Zirocco Blue nästa år. Hoppas på ett stoföl =-) Som då givetvis kommer bli en keeper!

Tog några bilder på våra duktiga miniryttare igår när dom red fram Buz till Madde som jag bara måste lägga ut här =-)
Mio & Buz


Miranda & Buz

Tilde & Buz

Barn och Djur - finns inget vackrare =-)

Lycka =-D
4 kommentarer:

 1. Så bra att Madde fick Buz väl framriden! ;-) Så fint att se hur nöjd han ser ut med de små juvelerna på ryggen!

  SvaraRadera
 2. Eller Hur ;-) Duktiga Busemannen =-D
  Känner du igen Camilla?
  Svårt kanske på den bilden ;-)

  SvaraRadera
 3. Tja, jag förstår att det var/är hon men...:-) Det var många år sen jag såg henne "live" nu. Var i Gbg o "stoppade" far min i jorden o då var min yngsta med...Ett besök t Ge-Kå resulterade att det åker två par ridbyxor (ett par ROOOOSA) t Öland o dessa smås kusin! Har lyckats få mamman där Welsh Mountainfrälst! De avgudar sin lilla Jaffa/Sessan o tävlar i hoppning för fullt! :-) Nu uppe på 20-30 cm efter att börjat på bommar på marken med ledare! Skit kul ju! Tänk om sånt funnits när ens egna var små! Ryttaren är 5 år! :-)

  SvaraRadera
 4. Å rosa ridbyxor sååå gulligt! Tråkigt med din far =-( Bra där ;-) vad duktig hon är! =-D

  SvaraRadera