torsdag 24 april 2014

Är så glad

Har fått en massa fina bilder på min stjärna från Hingstvisningen i Everlöv.  Tusen Tack Magda Gajewska.

 Red Hot Chilli 1285
Vår fantastiska Kille med sitt underbara temperament och kapacitet och utstrålning. Jag med många fler är helt säkra på att Red Hot Chilli 1285 har vad som krävs för att gå hela vägen. He´s One of a kind, helt säkert! Han är den mest arbetsvilliga häst jag någonsin träffat och vill bara göra rätt. Ju svårare uppgift du bjuder honom på desto bättre blir han och han älskar att arbeta och avskyr att göra fel.
Kan bara Gratulera Er alla som tror på vår fina kille och beslutar sig för att betäcka med honom. Jag lovar Er, Ni kommer inte bli besvikna!  Ska bli så roligt och spännande att se alla avkommorna nästa år =-D

RHC 1285 & Husse

Glada Killar =-D

RHC 1285 - Peter


Red Hot Chilli & Peter Eriksson
Som ni säkert vet har ChilliBoy nu semester och går mest och myser här hemma. Han får komma ut på gräs och njuta av det. Han blir sjukt bortskämd av en massa kel och bus =-) Än känner han sig rätt nöjd med sin tillvara men så fort han tycker livet börjar bli för långtråkigt så står Olof redo för honom.  Men innan dess tränar Chilli själv när han tycker att det spritter i kroppen, hahaha Underbara Häst!
Stora Killar Kan Själv =-)

RED HOT CHILLIS AVELSREKOMMENDATIONER FRÅN ASVH:
Red Hot Chilli (SWB) 1285
En högställd och ädel hopphingst med lätta gångarter. Kan passa till de flesta typer av ston för målinriktad hoppavel och kan förbättra galopp och rörlighet i hoppningen samt ge ridbarhet och reaktionsförmåga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar