fredag 7 mars 2014

Trötta Töser

 Då var det Fredag igen och vi har massor att fixa inför nästa vecka. Bla hämta spån, halm på rundbal så tjejerna lättare kan få in det i stallet. Det ska städas i lägenheten och i huset då städerskan vart ledig denna veckan. Bilen skall städas och tvättas. Kläder skall tvättas till Mio, det skall packas en massa till lillchefen som skall bo hos Farmor och Farfar i över en vecka. Måste tvätta jackor och kläder till oss också. Ja det är säkert 1000 saker till som jag måste hinna fixa innan det är dax att möta upp Olof och Chilli på Söndag eftermiddag.

Stallet är fixat och när jag skulle ut och mysa med fölmärrarna så låg två av dom och sov så jag hade inte mage att störa dom nu. Får ut till dom senare =-).

Igår fick vi vår Fölvakt från horsealarm. Har så många nya hästar som vi inte riktigt vet hur dom fungerar när det är tid för fölning så därför har vi valt att köpa in denna. Dessutom har vi några förstföderskor som vi absolut inte vill missa.

Något Fredags mys hinns det tyvärr inte med idag. Men ska försöka göra så Mio kan njuta lite av sin Fredag. Ska strax hämta honom på dagis och har lovat att vi ska åka och köpa fredags godis och ev. blir det kanske en Mc Donalds visit också om lillchefen är sugen på det =-) När vi kommer hem tänkte jag överraska honom med att streama filmen Turbo, tror han kommer älska den =-)


Ni får ha en mysig Helg och ta hand om Er. Vet inte hur det kommer bli med bloggandet under nästa vecka men ska försöka få till något inlägg under veckans gång om hur allt går för oss och vår fina kille =-)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar