söndag 23 mars 2014

Tillbaka

För det första vill jag bara be om URSÄKT att jag inte bloggat på en vecka. Kan berätta att hela Chillis Crew däckade dagen efter att han blivit Godkänd i en seg  förkylning alt. Infulensa. 40 g feber, frossa, svettningar är inget man skojar bort speciellt inte när febern inte vill ge med sig. Nu har vi dock varit feberfria sedan i Onsdags men ack så svaga. Hostan har inte gett med sig än men vi hoppas att den gör det snarast. Stackars Mio kom inte undan han heller och han ligger fortfarande i feber efter att ha varit feberfri i några dagar.

Givetvis kunde inte denna förkylning komma mer olämpligt, Folk ringer och vill boka semin på Chilli och vi har givetvis haft massor att fixa med. Till att börja med vill jag berätta att Chilli kommer finnas i Blädde Gårds hingstprogram i år vilket vi är mycket glada för. På Onsdag skall alla prover tas på vår fina kille och i mitten av April sätter semin säsongen på Blädde igång. Vilket den även kommer göra här på CHG Stuteri AB. Länk till Blädde hittar ni här: http://bladdegard.com/index.html

Det känns som en epok har gått i graven. Alla dessa år som vi matchat vår fina kille för Bruksprovet är nu över och det känns konstigt nog lite vemodigt samtidigt som det faktiskt är NU allt det riktigt roliga kommer ta vid. Semin och framför allt tävlingar. Det ska bli JÄTTE ROLIGT att följa Chilli på hans tävlingar och se hur långt vår fina kille kommer att komma. Givetvis tror vi att han kommer gå hela vägen, den som lever får se! Olof Smith kommer fortsätta tävla Chilli vilket vi är jätte glada för då dom två passar och trivs så bra tillsammans. Givetvis är det också så att vi trivs jätte bra med Olof och Frida och tycker om deras sätt att hantera sina hästar. Att dom sedan är fantastiska människor gör ju saken inte värre =-)

Nu börjar vi Chillis nya karriär med en välbehövlig semester blandat med att hoppa på bocken. Vi hoppas såklart att han ska få många sto så vi får se en massa Chillifölisar nästa år - Ska bli så spännande. Själva kommer vi sätta Chilli på 4 st av våra märrar i år. Vilka det är kommer i egna inlägg.

Ha en mysig Söndag & Ta hand om er!4 kommentarer:

 1. Ja så kan det gå... Har man varit uppskruvad o i full fokus, så kan de där bacilluskerna däcka en totalt! Man kan ju räkna bort ett par ston som inte kommer betäckas med honom ;-) Morsan o syrran får man vara lite nyfiken på vad du hittat till...sen är det nog rätt klart att han inte är dressyrinriktad :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi Du har koll du ;-) Ja Imorgon tror jag allt att allt kommer börja avslöjas =-)

   Radera
 2. Åh, så drygt med sjukdom men så himla kul att han blev godkänd :D Superbra jobbat av er alla :)

  SvaraRadera