torsdag 27 mars 2014

Gårdagen.

Igår morse kom Camilla och då passade vi på att plocka in åringarna och satte på dom varsin grimma och maskade dom och kolla över dom ordentligt. Dom skötte sig mycket bra även om dom kanske inte var helt överens om att dom borde ha grimmor på sig. Men men allt blir inte alltid som man själv vill  och nu går dom och glänser i varsin ny grimma Så fina!.

Eftermiddagen spenderades med ChilliBoy som vi hämtade hos Olof för att köra till Blädde och ta alla prover som man behöver nu innan semin säsongen börjar. Allt gick jätte bra och Chilli skötte sig galant. Nästa vecka ska vi träna honom på att hoppa på bocken. Ska bli spännande. Tror inte Chilli kommer ha speciellt svårt för det faktiskt.

När vi kom hem hann jag i princip endast spola benen och borsta över B2 sedan kom hans matte och husse och hämtade honom. B2 är nu hos bästa M&M och förbereds för 3-års testet. Sedan hoppas vi alla att B2 säljs snabbt till någon duktig satsande ryttare.

Nu är det inte många veckor kvar tills första fölet anländer - Så spännande. Först ut i år blir Linetta som väntar föl med Boss VDL. Hon är sådär ljuvligt stor och tung. Men ack den som tror att den stora damen inte längre kan eller orkar busa... Igår la hon i väg i full galopp och bockade och slog bakut sådär härligt glad som bara en blivande mor kan vara =-) Underbaring!

Det ser ut som om flickorna som går tumma i år tycker att våren är på ingående. Gilda och Montina springer och bjuder ut sig för den något oförstående Bazze och skulle inte tacka nej till en tango med honom. Små sura på varandra är dom också. Både vill ha ståtliga Bazze för sig själv MEN Bazze, han vill ha dom ALLA =-) Hahahaha. HästaTroll - Så underbaraNi får ha det så bra och Ta hand om Er! Snart är helgen här så njut av en underbar helg =-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar