onsdag 19 februari 2014

P&J

 Igår var vi iväg och hämtade (förhoppningsvis) sista lasset med hösilage till vår hästar. 56 balar ser rätt maffigt ut måste jag erkänna. Tur vi har härliga vänner som lånar ut sin lastbil när vi behöver en sådan =-).
Vi var och besökte Piledahl som fött upp bla. Thriller & Texas. Bengt- Göran visade runt bland alla deras hästar och även sin fina gård. Efter det bjöds vi på fika. Jätte trevligt! Tack =-)
Länk till Piledalhs hemsida hittar ni här: http://www.piledahl.se/

Igår kväll var det tid för ChilliBoy att göra sin Absolut första P&J i livet. Vi var i Flyinge. På framridningen var han lite spänd, med all rätt så mycket hästar det for runt. Även jag blev helt yr i huvudet och skulle blivit minst lika spänd själv bara utav att försöka hålla reda på sig själv och vart alla andra var. Men väl inne på banan gick han som en klocka. Han var så duktig och skötte sig exemplariskt. Duktiga ChilliBoy. Det såg ut som om han älskade det han fick göra, hoppa och visa upp sig =-)

På grund av att Flyinge inte hade vett att servera någon typ av mat fast det bar jätte mycket folk på plats så avslutades kvällen med middag hos M&M. Så mysigt och gott. Tusen Tack bästa ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar