lördag 1 februari 2014

Danmark



I Onsdags fyllde min kära far 60 år och detta firade vi med att överraska honom med en Champagne frukost och snittar för att därefter dra över till Köpenhamn. Vi har haft två mysiga övernattningar där med mycket god mat och dryck. Vi provade dessutom på att få fötterna "uppätna" av fiskar, mycket skönt kan jag tillägga =-)
 Igår när vi var på väg hem ringde Henrik som då var  på väg till Veterinären Jiri med Zambo som fått en stor böld på vänster kind. Gissa om matte blev orolig. Efter 1,5 timme ringde Henrik tillbaka och kunde då berätta att Zambo antingen fått ett bett i lek av Pazz eller att någon katt lekt lite väl våldsamt och att såret blivit infekterat. Så det var bara att tömma den på var och blod och spruta in antibiotika salva och nu går min gamle fina kille på Clindabuck morgon och kväll och ska så göra 14 dagar. Svullnaden ska försvinna tills på måndag annars får vi åka tillbaka till Jiri så vi kan sätta in ett dräneringsrör. Detta pga att såret är uppe på bölden och inte i nederkant. Dock ser svullnaden redan ut att gå ner så vi håller tummarna att han ska slippa detta. När Zambo ändå var hos Jiri passade han på att tömma hans fettknuta på svansroten. Den sitter så fel så det går tyvärr inte att operera bort men tömma den kan man vid behov. Detta är ingenting som Zambo bryr sig om eller känner.
Idag är det dax för årets traditionella Avelsmiddagsfest med härliga vänner. Det kommer briefas hingstar både till höger och vänster ;-)Ska bli väldigt mysigt och trevligt. Så jag har en del att fixa idag. Först ska jag förbereda middagen sen ska det städas över här och dukas och Mio skall lämnas till Micke och Åsa för lek med Emelie och Isabelle med övernattning - Spännande.

Här kommer några bilder från Danmarks resans underbara frestelser =-)









Ni får ha en mysig helg och ta hand om Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar