tisdag 12 november 2013

Full Rulle.

Förra veckan blev vi äntligen färdiga med nya vindskyddet trots regn, blåst och storm. Idag ska jag ut och halma upp där inne samt gå igenom staketet där det behövs bytas ut några stolpar och isolatorer sen är det bara för fölen att flytta över.
 Vi fick fin besök av härliga Katta i Torsdags och hon var så snäll och stannade hela dagen och hjälpte till med nya vindskyddet - Tack =-) Ses snart igen


Nu är det bara att ge sig på nästa projekt - Förstora stora vindskyddet och gjuta plattan till uteboxarna =-P

Revvos knä klarar inte av att gå på lösdrift nu när det är så lerigt och halkit så redan ikväll ska hon få komma in på box. Får se vad BossaNova tycker om det. Revvo kommer få gå med sina vänner under betestiden med sina föl men så fort det blir lerigt kommer hon att sättas på box så vi kan få glädje av henne så länge som möjligt.
 I Fredags kom Maths och Mattias på lite god mat och goda drycker. Som vanlig hade vi super mysigt. Tack för en mycket trevlig kväll våra fina vänner =-)

I lördags var det tid för årets första gåsamiddag med familjen Larsson. Tradition sedan 15 år tillbaka att träffa denna härliga familj och njuta av god gås. I år var det vår familjs tur att bjuda och detta gjorde vi på Vellinge Gästis. Mycket gott var det.
Vi satte ihop Trolle och Pommac här i förra veckan också. Lyckligare hästar får man nu leta efter. Vilka bästisar dom blivit, viker inte från varandras sida någon längre tid =-) Är så roligt att Trolle äntligen hittat någon han verkligen älskar och kan stå och mysa med.
I Söndags var det Farsdag. Detta firade jag och Mio med min far då mannen la taket på Vindskyddet. Vi hade en underbar eftermiddag och kväll hos Pappi.

Igår var mannen och hämtade 100 baler Hösilage från två stället. Han lånade en Ulfs lastbil med släp så vi fick hem allt på två rundor. Så nu klarar vi oss över vintern vilket är väldigt skönt =-)
Nä nu ska jag förbreda middagen för ikväll. Ska bjuda på Köttfärslimpa - Kommer bli sjukt gott =-)

Ha en bra dag & Ta hand om Er
Foto Laila Berglund




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar