måndag 18 november 2013

Det går framåt

Igår var en bra dag. Vi hann jätte långt på utbyggnade av vindskyddet. Allt gick så smidigt det bara kunde och nu ska det endast på väggar och tak sedan är det bara lite halm som skall in sen är det klart. Skönt med dagar som bara flyter. Solen sken och det var alldeles vindstilla, en underbar höst dag alltså.

Det var fler än jag som njöt av höstsolens varma strålar igår. En mycket nöjd Havanna hade krupit ner i hösilagen och låg och njöt av solen =-) Sötaste tjejen.
Igår kom Ida och hennes häst Corrado till oss. Vi önskar dom varmt välkomna och hoppas dom kommer trivas hos oss =-)

Vår sju kattungar är nu så pass stora så dom inte alls vill vara i vår stora hundbur. Givetvis får dom då komma ut och leka i hela huset. Jag kan ju säga det att man banne mig får ha koll vart man sätter sina fötter för dom är ÖVERALLT! Hahaha. Så fantastiskt söta och rultiga. Man kan ju bara bli kär =-) Här kommer en lite bildbomb på våra sju små godingar som kommer vara till salu lagom till Jul =-)








Igår fick vi trevligt oväntat besök av bästa Hedvig och Rasmus (Svåger och Svägerska). Dom kom med fika men stannade till middag och sedan tittade vi på en film tillsammans oxå. Jätte mysigt =-) Jag kan meddela att Mio blev överlycklig. Och som han lekte med dom båda, hahaha

Idag är Mio hemma för han har blivit så in i vassen förkyld, måste få hon frisk tills på Lördag då vi åker till Mallis! Han har ingen feber, till sin mors lycka, och är pigg och glad ändå men snorar och hostar och nyser värre än f-n... Strax ska jag ut och ta stallet och luncha hästarna sedan ska jag bara ta hand om min lilla sjukling.

Ha en bra dag & Ta hand om Er!

7 kommentarer:

  1. Åhh gud va mysigt med kattungar :) och vad sött på plutten nedbäddad i maten haha.. hästar kan ;)

    SvaraRadera
  2. Men vilket bordskick! ;-) Hon ser ut att ha det väldigt skönt! Duktiga ni är! Blir nog bra! Nya stoet ni köpt, är hon dräktig? Med vem i s f? Vilka sötpluttisar! Kommer flytta in en sån lite ulltott här före jul! Om man har en som kallas Svettis (Svetlana) ska nästa heta Friskis då? Just nu kallas hon Cindy...men det vet i katten om hon kommer kallas i fortsättningen! ;-)

    SvaraRadera
  3. Hahaha Eller Hur ;-)
    Ja nya stoet är dräktig med Corporal VDL =-)
    En hingst jag själv funderade på att betäcka med så det kan inte bli bättre. Speciellt inte nu när det går så bra för Malin och Corporal =-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då har ni alltså slagit två flugor i en smäll så att säja! :-)

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
    3. Ja så är det allt =-)
      Vi är mycket glada över vår nya prinsessa och dess kommande avkomma =-)

      Radera