tisdag 11 juni 2013

Vår helg


Vackra Havanna
Denna helgen har vi mest spenderat hos M&M och byggt ut deras lösdrift skydd. Vi ska dit igen i helgen och stätta dom sista taklisterna samt måla allt en gång till. Blir så jäkla snyggt!! Duktiga killar.
Har även hunnit med en massa häst och föl mys. Mio trimmar vi nu in för hans framtida arbete. Hans högsta önskan är att få jobba med hästar när han blir stor och detta har han faktiskt själv sagt. -Mamma när jag blir stor får jag jobba med dig och hästarna då? -Så klart ;-) Hahaha. Han kommer bli den bästa häst uppfödaren, beridaren ryttaren Ever, när jag är klar med hans utbildning... En hästtokig mammas högsta önskan. (Ironi. Mio kommer själv få välja yrke när han blir äldre men om han vill jobba och ta över det vi bygger upp så tänker inte jag stoppa honom )
Fölmys med lillprinsessan

Provsuttit Linetta. Hon är stor mamma men inte lika stor som Bazze...
Passade på att sätta ihop Gilda med Chick och Lady i helgen också och det gick jätte bra. Linetta och ZaZa är så runda och goa så dom får går kvar i den gräshage dom har, där finns massor med gräs fortfarande så det räcker gott och väl till dom. Dessutom går ZaZa på Metacam till och med Onsdag då hon är jätte svullen i bakbenen efter att hon blev verkad sist. Lilla älskade tjejen har fått sin fars fötter, stackarn =-( . Dessutom visade hon bakterier på bakprovet vi tog på henne förra veckan :-( så attom  hon skulle tagit sig på semineringen ser vi som mycket liten chans. Hon ska nu behandlas för det också så får vi se när hon blir seminerad på nytt. Fast man vet ju aldrig med ZaZa, hon har förvånat folk förr och inte bara en gång utan allt som oftast gör hon det, vem vet kanske  hon visar sig dräktig när vi kollar henne den 24/6, men det tror jag faktiskt inte, borde ju vara omöjligt!
I Lördags tog vi med Mios fyrhjuling till M&M. Han körde den som om han inte gjort annat, hahaha, tossiga lilla tuffa Mio. Kan tillägga att vi strypt den så även om Mio tycker att den går i rasande fart så är det inte värre än att vi kommer ifatt den med enkelhet!
I Onsdags åkte Olympic Lady till Björkhaga för semin med Kannan. Kan ju meddela att hon är djupt saknad av både Montina och Havanna och inte minst av oss. Helt sjuk vad jag kan sakna den hästen fast hon endast är iväg några få dagar... Längtar tills vi får hämta hem henne. Var och hälsa på henne i Fredags när vi ändå hämtade semin till Stillet som inte släppt sitt ägg än??? Men som nu blivit sprutad att göra det. Och så kelen hon var, tror bestämt att Olympic saknade oss också, älskade hästen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar