torsdag 27 juni 2013

Redan Torsdag ???

Herre Jösses vad veckorna rusar på.

Jag överraskade Mio med att hämta honom från dagis lite tidigare för att ta med honom ner till Borgeby Fältdagar. Gissa om ungen blev den lyckligaste i hela världen =-). Det regnade som tusa hela vistelsen där men vad gjorde väl det när Mio tyckte att livet var på topp. Vi åkte på guidad tur med Maths som körde en av bilarna med släpet fyllt av folk. Provsatt traktorer och skördetröskor käkade korv, glass och bullar och godis som utställarna bjöd på i deras Montrar. Mio hittade en massa presenter som han önskade sig nu när han snart fyller 4 år. - Var sjutton tar tiden vägen? Mio blir äldre men jag har stannat på 25, känner mig i alla fall inte en dag äldre , hahahaha.

Lyckliga Mio
När vi kom hem från mässan hjälpte två killar som fått punktering sedan lastade vi Catalina och fölis sen åkte Mattias och Henrik och lämnade dom samt fodrade alla M&Ms hästar. Därefter åkte dom till Carina och hämtade semin till Montina. Vill passa på att än en gång TACKA Carina på Björkhaga för transporten från Tullstorp till Björkhaga, det sparade oss en massa tid. Tusen TACK =-).

Mio VS Skördetröska
Mio och jag passade på att tända en brasa och ta på oss varma torra kläder sen satt vi mest och mös tills Maths kom tillbaka med kvällens råvaror till middagen. Medan Maths lagade mat så dukade jag bordet sen fick jag snällt endast stå och titta på när Maths fixade middagen =-). Skönt att bli uppassad ibland ;-).

När Mattias och Henrik kom tillbaka seminerade vi Montina, plockade in hästarna och gav kraft till betes hästarna. Vi satte också ut en storbal hösilage till Samantha och Gianna då deras bete är slut.
Sen gick vi in och blev serverade underbar mat. Maths bjöd på kycklinggryta, ris, sallad och gott bröd. Därefter bjöds det på jordgubbar, glass och godis =-).

Jag kan erkänna att jag somnade väldigt gott när jag väl kom i säng =-).
Saknar min PussMule

Idag är jag på kontoret, hör och häpna ;-) Nu under semintider så blir det inte att jag kommer in på kontoret som vanligt. Måndag, Onsdag och Fredag är jag allt som oftast hemma då vi kollar stona. Så jag är väldigt glad att jag faktiskt kan arbeta hemifrån så mycket som jag faktiskt gör nu.

När jag kommer hem i eftermiddag blir det fölmys och därefter ska jag bara njuta med mina boys. Blir en lugn kväll idag och det kan vi verkligen behöva!

Imorgon blir det fullt ös igen med seminkontroll och eventuell semin på kvällen. Vi ska också handla & förbereda det mesta inför Mios släkt och vuxen kalas på Lördag. Ska bjuda på Grillparty så håll tummarna för fina väder!!! Dessutom ska gräset klippas, uteplatsen ska fixas, poolen tömmas och tvättas och fyllas med nytt badvänligt vatten & häckarna ska klippas så vi får riktigt snyggt till Mios kalas. Nä sysslolösa är vi aldrig.Tur det kanske för livet hade nog blivit bra tråkigt då ;-)

Ha en bra dag & ta hand om Er

2 kommentarer:

 1. Superfin blogg! Allt bra? (:
  Jag hoppas att du får en fortsatt bra torsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha =-)
   Allt bra! Sj?
   Detsamma till dig =-)

   Radera