söndag 28 oktober 2012

Mysdag för våra fina tjejer.


 Idag har vi haft in våra sto för att gå  i genom dom lite extra, klippa deras manar och svansar och verka deras fötter. Behöver jag säga att dom njöt till fullt och det gjorde jag också, det hela slutade med ett mysigt pusskalas ❤. Innan tjejerna fick gå ut igen så passade vi på att fixa lösdriften och la in en ny hösilage bal och som grädde på moset fällde vi ett björkträd som vi la in i tjejernas hage.

Fina Montina

Fina Olympic

Fina ZaZa

Fina åringen Hot Lady

Fina Åringen Hot Chick

Fina 2års hingsten Red Hot Chilli

Pga av det underbara vädret fick killarna inget lunch hösilage idag utan fick komma ut i sina gräshagar och njuta av gräset som växer som just ogräs nu =-). Så glada dom blev, underbart att se!

Kärlek med ChilliBoy

Kärlek med BazzeBuz

Ikväll ska vi käka tupp från grannen Lars, ska bli sjuk gott. tänkte servera det med pilaff ris och champinjonsås och goda brysselkål. 

I morgon är det tillbaka till verkligheten igen. Vilket ska bli skönt. 

 Kl 16.00 (Mån) kommer hovis och skall sko Chilli & Buz. Han ska också få slå på Bazze hans dojja som han tappade när vi var på Mallis så i morgon kväll blir det tömkörning åtminstone för Bazze eventuellt för Buz också, får se om Madde kommer eller ej. Chilli skall linas och vi skall lägga upp hans träning inför Hingstrådgivningen i November med Maths & Mattias =-) Som skall hjälpa oss att visa honom. Planen är också att dom sedan kommer rida in honom vilket kommer bli perfekt!


Mio ska bo hos Mormor & Morfar måndag till fredag. Så det blir till att packa om hans väska.

Ska nu mysa upp mig i fåtöljen framför brasan med min bok som snart är slut. Isprinsessen  med Camilla Läckberg.  Jätte bra bok som jag varmt kan rekommendera om ni inte läst den.
Ikväll blir det film mys med mannen. Han har hyrt MIB3 och Neverland, hoppas dom är bra nog att hålla mig vaken ;-).

Ha en mysig Söndag & Ta hand om Er!

Kärlek med Lympan

Körlek med Tiniz

Kärlek med Zazzzzz

Kärlek med Chick

Kärlek med Lady
 Kan livet bli bättre???? Tror inte det! Är lycklig lottad som får leva med dessa Fantastiskt Underbara Hästar... Ska bli så spännande och roligt att följa dom genom deras liv! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar