tisdag 16 oktober 2012

God morgon.

Allt flyter på precis som vanligt! Har inte kunnat lägga in mina bilder från mobilen till datorn vilket gjort mig rasande då det finns en hel del bilder jag vill visa Er här på bloggen, tyvärr kan jag inte lägga över filmerna från mobilen direkt in på bloggen med bilderna kan jag ju lägga in även om dom blir en aning för stora ibland men det får ni ta som det blir;-).

Köra Grävare precis som sin far är en sann glädie!

Mio och Astrid ( Mios dagis kompis) red Trolle i Lördags. Mio började rida då Trolle var på ett väldigt tjurigt humör :-) Tur det kanske för Trolle stegrade sig två gånger och Mio som än inte får rida med stigbyglar för att han ska få bästa balansen satt som klistrad i sadeln och tyckte att Trolles och hans konster var otroligt roliga, det tyckte inte jag så ungen fick av och Trolle fick springa sig trött sedan gick det bra att rida igen, både i skritt och trav ;-), tyvärr kan jag inte lägga in filmen på detta och jag tog ingen bild... Sorry efter ridturen blev det fika och bebisMys med Ebba och Astrid och mamma Johanna:-)!

Kusinerna under djup koncentration =-)

Söndagen spenderades i Malmö hos mina föräldrar denna gång kom faktiskt fotografen så när bilderna var tagna njöt vi av god mat och dryck. Glömde berätta att Bazze blev linad på morgonen innan vi for till stan, han gick jätte fint.


Igår kom Linn Nikki och Nina på besök och efter det kom Tia för lite tömkörning. Hon gick som vanligt jätte bra och tyckte precis som jag att det var jätte roligt!

Nikki & Mio

Förresten när vi kom hem från älgjakten hade det kommit ett mail från Mios dagis om att det fanns löss på dagis igen. Mio som alltid lyckats slippa dom små krypen vill jag absolut inte ska få dom nu när vi ska åka till Mallis så denna gången åkte rakapparaten fram och håret åkte av... Hmm ångrade mig dock lite när jag igår fick reda på att Mio och hans kompisar idag skall fotograferas ihop på dagis :-((( jaja tur min son är sötast i världen med eller utan hår ;-))).


Coolingen snaggas ;-))

4 kommentarer:

 1. Tycker han är hur söt som helst ''utan'' hår! :D :')

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, Tack Sötais =-)
   Ja det är han faktiskt ;-)

   Radera
 2. Han ser inte ut att misstycka till att bli utan hår! Skönt i värmen sen! Å inte tar det lång tid innan det växt ut igen när ni kommer hem till kylan igen... ;-)

  SvaraRadera
 3. Nä han tyckte det var jätte fräck ;-) hahaha. Ja det växer ut snabbt, skönt det ;-)

  SvaraRadera