onsdag 27 augusti 2014

Jappeloup - Vilken häst

Idag vill jag börja detta inlägg med att svara på Camillas frågor som löd:

Härligt att se hur er framtid (man får väl kalla det så?) tar form. Himla härligt att följa er!
Jag har ett par frågor:
Bella, var det hon som miste fölet i somras?
Och varför får vissa halm och vissa spån i boxarna?
Som du hör, inte nån hästtjej här inte haha så ursäkta min kanske dumma fråga!

Kram
Camilla

Tack så mycket!
*Ja det var Bella som miste sitt föl i Somras.
*Alla våra hästar förutom Bazze står på halm. Bazze står på spån för att han mest snurrar bort all halm så det ligger längst väggarna istället för på golvet och det gör han inte med spånet. Dock vill jag tillägga att han alltid får en påse halm om  dagen som han kan käka på.
*Finns inga dumma frågor! Tack för dom =-)

Igår var jag och hälsa på min stjärna RHC. Passade på att kolla när det stundade för hoppträning. Fina Chilli är så duktig om än lite nonchalant då han tycker höjden är pissig... Jaja finns inte mycket vi kan göra åt det. När höjden kommer kommer han slå folk med häpnad. Alla i teamet vet att han kan hoppa mycket spektakulärt men då kräver han lite utmaning!! Så det får väl bli som det blir och vi får se detta tävlingsåret som en miljöträning och låta han tycka att livet är en fest ;-) , hahahaha. Älskade arbetsnarkomanen =-) När jag ändå var hos Chilli så lämnade jag lite foder och bjöd på lyxfika - Mycket gott ;-)
En taggad Chilli
I dag ska vi till Lena Nyström och titta på alla hennes fina föl. Ska bli så roligt  =-)

Hanna kommer och skor Bazze idag. Han ska få fortsätta sin semester en vecka eller två till sedan ska jag sätta igång honom. Har eventuellt hittat en tjej som vi rida honom tre-fyra gånger i veckan så då blir det lättare för ig att hinna med honom dom dagar jag har honom. Håll tummarna för att det löser sig så Bazze kan få komma igång på riktigt det hade han älskat!

Igår fick jag filmen som jag förhandsbokat. Nämligen Jappeloup. Ser fram emot att se den =-)

Mio fick göra ett val här om dagen. Han har tjatat om att han vill ha fiskar i snart ett år så då fick han nu välja mellan att ha ett barnkalas för dagiskompisarna eller få sina fiskar. Då han redan haft två kalas  i år så föll valet lätt på fiskar. Så nu har vi vart och köpt akvarium med alla tillbehör och en massa fiskar. Gissa om ungen är överlycklig. Satt vid sitt akvarium i flera timmar i går kväll och hann inte upp idag fören han sprang ner och satte sig för att njuta av sina fina fiskar igen. Nu har han till och med käkat sin frukost framför dom så jag tror han är nöjd med sitt beslut =-) Älskade Unge!1 kommentar:

 1. ��tack för svaren!!
  Och GRATTIS till både Red Hot Chillis tramgång, er bröllopsdag och Mios akvarium��
  Önskar er en trevlig helg��
  Kram
  Camilla��

  SvaraRadera