torsdag 24 juli 2014

Plötsligt Händer Det

Äntligen har poolkillarna kommit och sätter nu vår liner. Denna gång är det dessutom rätt liner. Det går som tåget så redan i eftermiddag hoppas vi att vi kan börja fylla på med vatten - Tjoohoooo! Poolparty stundar =-)
Årets seminsäsong börjar skörda resultat. Har i dagsläget 7 dräktiga sto skall dräktighetskolla 3 st inom det närmsta, den första av dom redan imorgon. Hingstbyte kommer ske på Olympic som tyvärr inte blev dräktig med Bubalu VDL i år. Har en dos kvar men då Bollerup stänger sin frysseminsäsong redan imorgon, Fredag så hinner vi tyvärr inte med ett försök till... Vi kommer istället sätta en färsking på Olympic här hemma istället. Vilken hingst det kommer bli och om hur det går för vår drottning får ni veta i ett senare inlägg =-) Olympic är idag igång sprutad då hon inte ser ut att komma igång av sig själv mer i år så på Måndag eller Onsdag blir det förhoppningsvis semin på henne. Den sista för i år om allt går som vi hoppas =-)

Har gått och kärat ner mig i finaste "Andreas" en underbart söt russelvalp som M&M fött upp... Har redan 3st  hundar  så denna lär inte bli lätt att övertala mannen att köpa. Men gudars vad jag vill!
Sigge (mitt val av namn)

Hur kan man tacka nej till en sådan här goding???
Miopang har hängt med M&M i två dagar. Dom har varit på stranden i Lomma och solat och badat. Pontus har lärt Mio dyka vilket nu resulterat i att Mio endast är under vattnet mest hela tiden, hihihi. Maths har lärt Mio vad bra musik är -Alcazar med bl.a Disco,Disco,DISCO. Mio kan den nu utantill.Hahaha Duktig kille!

Bellis mår fortfarande bra och är nu extra mamma åt ett föl från M&M som tragiskt miste ett av sina sto akut här i Lördags. Nu hoppas vi att Bella kan ta sig an detta underbara lilla stoföl och uppfostra henne som sin egen. Allt går framåt med stora steg vilket vi givetvis är jätte glada för. Med lite tur kan dom båda snart få komma ut på sto/öl betet och ha det gott ihop med dom andra. ZaZa ska också skolas in till den hagen nu efter kontroll på Fredag. Håll tummarna för att allt ska gå bra i sammanslagningen. Tror iof att det kommer göra det då dom gott ihop tidigare.

Idag har bästa Camilla tagit stallet och hagarna så vi blev helt plötsligt lite lediga från alla måsten. Tusen Tack Snälla Du =-) Nu ska vi iväg och handla mat till kvällens middagsbjudning.

Ni får ha en bra dag! Ta hand om Er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar