onsdag 9 juli 2014

Falsterbo, Semin & en massa annat kul =-)

Har hänt en hel del sedan sist. Har fullt upp med Falsterbo, möten, hejarklack, middager, fikor, semin, tappning och party. I Lördags hade vi släktkalas för Mio och i Söndags for vi till Hellas och solade, badade och njöt av god mat och dryck, Tusen Tack för en underbar dag mamma och pappa =-).

I Måndags var vi i Falsterbo hela dagen och hejjade såklart på Olof och hans fina hästar. Vi träffade en hel del trevliga människor, hade ett par möten och käkade lunch med Olof och Frida. Givetvis blev det en del shopping ockå. Roger på Agria bjöd på både inträde och andra överraskningar - Det Tackar vi för =-). Kvällen avslutades med grillning och visning av Olofs nya lastbil, Så jädra fin.

Igår fick vi fin besök av Carina Begemann med familj som är en trogen följare av oss och vår fina Red Hot Chilli. Vi visade upp alla hästarna och efter det blev det fika. Tack för ni kom, var jätte trevligt att träffa Er =-) Välkomna åter.

Idag har vi haft semin här och det bjöd på både ris och ros och lite mitt i mellan. Tyvärr hade Linetta resorberat sitt foster idag. Vi såg att det var på gång redan i Fredags så det kom inte som en större chock men likväl förbaskat  tråkigt. Nu blir det till att spruta igång henne imorgon och hoppas på semin på Måndag eller Onsdag nästa vecka. Gilda var idag redo för semin och är nu seminerad -Tjohoo! Och den bästa nyheten idag var att Revvo blev konstaterad dräktig med Comfortuna VDL - Är så himla Glad =-).

Har idag varit och hälsat på finaste ChilliBoy, Många pussar och morötter blev det och gofika för oss barn och vuxna ;-)

Imorgon blir det lite shopping på förmiddagen  också ska jag laga min klocka, ta ut pengar och fixa en del annan. Vid Lunch hämtar jag upp Henrik och Mio sen drar vi till Falsterbo. Ska hejja på Olof (såklart).

På fredag blir det en heldag med Anneli på Falsterbo. På kvällen blir det party hos Hanna(Ebba) och förhoppningsvis en hel del discodans (det var inte igår) Ska bli så roligt. Mannen stannar hemma och tar hand om alla djuren och bästa ungen =-).

På Lördag är det tid för släktmiddag hos Henriks familj och på Söndag ska vi fira bästa Isabelle som fyller 3 år idag. Hipp Hipp HURRA fina fasters hjärta =-) Full Fart hela veckan precis som det ska vara =-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar