fredag 4 juli 2014

Mio 5 år.

Igår var det ingen vanlig dag för igår fyllde vår älskade son 5 år. Helt galet vad åren springer iväg. Dagen började såklart med lite presentutdelning  sedan överraskade vi vår stora kille med att åka till Tosselilla Sommarland. När vi kom dit överraskade Texas med familj Mio med att vara där med paket och allt =-). Vi hade en mysig dag med en massa bus och lek och bad. Mio är så nöjd, skulle helst vilja fylla år varje dag deklarera han, hahaha, kan förstå det! När vi kom hem fick Mio dom sista presenterna, vi sjöng för honom och njöt av god tårta.

Nu är det strax tid för semin när detta är gjort så ska vi åka och handla mat och dryck till morgondagens kalas. Släkten kommer och skall fira vår 5-åring =-).

Snart drar årets roligaste vecka igång - Falsterbo Horse Show. Kommer bli en rolig vecka med mycket häst, möten och party-tjohooo!

Mio vill passa på och TACKA Alla som grattade honom på hans dag. Ett speciellt Tack till kompisarna Otto & Lilly som skickade det fina smset, som med ljuva stämmor sjöng för honom, han blev så glad =-) Tack fina ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar