onsdag 16 juli 2014

Livet går vidare.

Livet går vidare vare sig man vill det eller ej. Idag ser vi framåt och bevarar Sensation i våra hjärtan. Mitt i all sorg igår fick Jamsan 4 små söta kattungar. Har lite svårt att glädjas åt dom små men söta är dom givetvis. Det är väl ödets nyck ett liv släcks och ett annat tänds?

Lavita e Bella mår efter omständigheterna mycket bra. Hon har släppt sitt förlorade föl och ser faktiskt väldigt oberörd ut. Jag kommer givetvis lägga extra tid på henne det närmsta nu. Redan igår fick hon ett fotbad och borstades skinande ren. Idag ska vi ta en promenad ut i det fria. Många pussar och ömma smekningar och sanslöst mycket kärlek kommer min fina prinsessa få. Hon får bli inne på box (nattetid och hage på dagarna)ett tag nu så vi ser att mjölken sinar och hon fortsätter må bra sedan ska hon få komma ut på stora betet med 4 kompisar. tror hon kommer älska det.

Idag kommer Agneta och vi har semin här på gården. Efter det kommer Hanna hovslagare och skall gå över all hovar.

Ska strax ut och ta tag i vardagen. Stallet ska fixas, hästarna ska gås över och vattnas med nytt gott vatten. Fölen ska det mysas med och stona ska få sin beskära del av närhet i den mån dom vill ;-)

Igår var det sorgens dag - Idag kör vi på igen. Det är så det är och måste få vara.

Ha en bra dag. Var rädd om varandra!
Tuffa Suprise är inte rädd för lastaren -Så lik sin bror


2 kommentarer:

  1. Bara att kämpa på och gå vidare...Ny dag nya tag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är precis det vi kämpar med idag. Livet går vidare. Idag har det blivit extra mycket fölmys med våra finingar som finns med oss =-) Tack

      Radera