onsdag 22 januari 2014

Vår Lillördag =-)

Idag åkte jag till Chilli på förmiddagen med ett nytt täcke då hans andra innetäcke gått sönder i sömmen så det gick på reklamation. Frida och jag passade på att ta en lång mysig fika =-) Mycket trevligt!
Mannen och svärfar bygger för fullt på vårt nya stall. Så nu går det framåt med stormsteg igen - I Like ;-)

Madde är nu tillbaka frisk och kry och redo till max. Hon kom redan igår och då vart Lena också med. Ordningen återställd =-). Idag hade Madde praktik här som hon kommer ha även denna terminen. Detta innebar att Madde har fixat stallet och hjälp Henrik ut med nya ensilage balar till stona. Hon har också fått plocka in alla sto en efter en och tvättat ben, klippt manar och svansar och gått över dom ordentligt. Alla fick mycket kärlek och morötter vilket dom såklart älskade. Kan tillägga att alla sto var hela, pigga och glada och våra dräktiga märrar växer både på bredden och tvären =-P Hahaha. Dom är så fina - Älskade hästar!

Vilket respons jag fick på gårdagens inlägg både här, FB och via mail och sms och telefon Helt otroligt. Så många varma och stöttande ord - Jag är så tacksam och rörd över ALLAs kommentarer. Tusen Tack ALLA! 

Fick dessutom idag höra att det skrivits om oss på Joanna Närlings Blogg. Gå gärna in och läs =-)
Tack Finaste Joanna. Länken till Joannans blogg hittar du här : http://joannasofia.blogg.se/

 Nu ska jag fixa kvällens middag. Blir en currygryta på kyckling. Ni får ha en underbar kväll och ta hand om Er!
Olympics fina fölmage

ZaZas fina fölmage7 kommentarer:

 1. Åh, vad mys med fölisar på jäsning :) hoppas att de alla kommer ut pigga och glada med fyra ben och fyra hovar vardera .. och helst inga horn :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu njuter vi av sådana här underbara magar =-)
   Det hoppas vi ;-)

   Radera
  2. Njuter vi av 5 st (ska det vara ) ;-)

   Radera
 2. Härligt att se magarna! Hur långt är de gångna? Mitt sto är idag på dag 223 och det är så spännande. Var rädd att hennes mage växt för mycket men dina magar ser lika runda och goa ut! :) Om du vill kan du se mitt sto här. Lite för tjock rent allmänt kanske hon är, då hon är mycket lättfödd. http://tiggelberglorett.blogg.se/category/magbilder.html
  Och som jag skrivit innan tycker jag du verkar vara en toppenhärlig människa som verkligen månar om djur och människor, och som jobbar hårt för din dröm. Njut av ditt liv och försök glömma de som tittar snett. Mvh Jonna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jonna,
   Ska gå in och kolla ditt sto direkt efter detta svar =-)
   Vi har 5 som ska få föl och nu håller vi tummarna att allt går bra för dom alla =-) Linetta ska föla den 30/4 hon är först ut i år =-)Revvo ska föla den 22/5, Olympic skall föla den 8/6 men brukar alltid gå över ca 10 dagar. ZaZa kommer föla den 3/7 och Bella kommer i mitten på Juni =-) Njuta av mitt liv gör jag redan och det är väl det som sticker i folks ögon ;-) Tack snälla du.

   Radera
 3. Vicka tjockisar! ;-) Så sköna magar! Det blir en lååång väntan innan du kan pusta ut! Bara att önska lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är Looovelyyyyy =-) Tack det kan alltid behövas ;-)

   Radera