tisdag 28 januari 2014

Hälsat på Chilli =-)

Idag har jag varit hos finaste ChilliBoy och tittat när han och Olof tränade hoppning. Å som dom hoppade!Säger bara WoW vilken häst jag fött fram, är så jädra stolt över honom! Ska bli så spännande att se honom gå bruksprovet =-)

Igår avslutades dagen med ett mycket tråkigt och sorgligt besked, min finaste väns mamma gick bort. Finner inga ord, är bara så ledsen för min fina väns och hennes mammas skull. Var rädda om varandra och ta var dag som den var den sista för du vet inte när sista andetaget dras. R.I.P.
Nu har jag fixat allt inför morgondagen då min älskade pappa fyller 60 och vi i familjen åker till utlandet för att fira honom i dagarna 3 =-)Vi startar dagen imorgon med att överraska älskade pappa med Snittar och Champagne efter det drar vi till hemlig ort =-) (Ska bli så mysigt även om jag givetvis kommer sakna mannen, sonen och alla våra älskade djur.)

 Vad tycker ni om Volvo reklamen? Jag måste säga att jag avskyr den. Usch & Fy alltså. Något av det tramsigaste jag någonsin sett i reklamväg och inte är det Zlatans fel, nä det är  hela upplägget som jag inte gillar! Varför inte göra en BRA reklam när man ändå får till det med Zlatan? Jaja tur man kan byta kanal både på TV och Radio så man slipper se och höra den igen ;-)

Nä nu måste jag fixa till kvällens middag. På återseende =-) Å Ta Hand Om Er!!! 


3 kommentarer:

  1. Tjusig häst - spännande med bruks sen :) beklagar din väns förlust och håller med dig - ta hand om varandra :) ha så fint med din far och familjen!

    SvaraRadera
  2. Var på begravning i går! Sorgligt! Men där var det dags med tanke på åldern, snart 87. Men somnade in ensam över julhelgen så ingen tänkte på att de inte sett honom på några dagar! Varit aktiv i fotbollsföreningen tvärsöver gatan där han bodde sen mitten av 50-talet! Kommer att fattas oss som gillar fotboll i här i stan! Trodde inte att Snart skiner Poseidon skulle passa på en begravning, men helt ok att på hans begravning sjunga O när vi kastar våra tomma glas osv... När vi sa farväl till toner av Bach och den tog slut...började det låta lite välkänt men vad 17 är det... Jo, kantorn började spela Heja Blåvitt! Märkligt o mäktigt på orgel! Som du nog förstår var han en äkta IFK Göteborgs fan! Din väns mamma kämpade väl rätt länge mot den monster sjukdomen som drabbar så många...Usch! Tankarna o en kram går till henne o barnen!

    SvaraRadera